Kattints a képre!!

Az országos küzdelemsorozatra hat megyei csapat kvalifikálhatja magát, így a harmadik kör párharcainak négy győztese – Csenger, Rakamaz, Tarpa, Vásárosnamény – automatikusan a főtáblára került.

További két párharcot rendeznek az országos főtáblára jutásért Fotó: szabolcsfociinfo

A hétközi körben négy párharcot rendeztek: vesztesek csapatok közül pedig kettő – úgynevezett vigaszágon – még felverekedheti magát a főtáblára a jövő szerdán (június 16.) esedékes újabb játéknapon, ami egyben a megyei selejtező zárását jelenti. A sorsolás érdekessége, hogy a megyei egyes csapatok – Ibrány, Újfehértó – elkerülték egymást, mindkettő másodosztályú ellenfél otthonában lép pályára. A továbbjutás változatlanul egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc letelte után döntetlen az állás, az alacsonyabb osztályú csapat jut tovább.

Idevágó információ, hogy a selejtező folytatását jelentő Megyei Kupa elődöntőit – a Rakamaz–Tarpa, Csenger–Austria Juice-Vásárosnamény mérkőzéseket – a tervek szerint ugyanaznap játsszák.

Magyar Kupa: megyei selejtező (az országos főtáblára jutásért)

Június 16., szerda, (kezdés: 17.30): Nagydobos–Újfehértó, Pátroha–Ibrány

Megyei Kupa: elődöntő

Június 16., szerda (kezdés: 17.30): Rakamaz–Tarpa, Csenger–Austria Juice-Vásárosnamény

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .