Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport harmincadik, zárófordulóját rendezik vasárnap.

A fehér mezes jékei csapat számára meglehetősen fontos, hogy jól „jöjjön” ki az utolsó bajnoki fordulóból Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 30. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Tiszakanyár (4.)–Záhony (3.)

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Hazai pályán szeretnénk szépen búcsúzni ettől a szezontól, de ez nem lesz egyszerű a jó erőkből álló Záhony ellen.

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Szezonbeli utolsó összecsapásunk rangadóval zárul. Fiatal, egységes, erős csapathoz látogatunk. A hazai vereségért fűt bennünket a visszavágás lehetősége és egyben az is, hogy méltóképp köszönhetjük meg lelkes közönségünk kitartó bíztatását. Helyezés szempontjából nem lesz tétje a mérkőzésnek, de úgy gondolom, mindkét csapat számára csak a győzelem az elfogadható, hogy jó szájízzel búcsúzzon az idei szezontól. Bízunk benne hogy sportszerű, közönségszórakoztató összecsapás lesz.

Nyírmada (16.)–Dombrád (14.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Mit is mondhatnék? Remélem, még egyszer összeállunk és szépen búcsúzunk.

Tóth János, a Dombrád edzője: – Az összeállítástól és a hozzáállástól függ a mérkőzés végkimenetele. Szeretnénk jó mérkőzést játszani, ellenfelünket nem lebecsülve, hanem tisztelve, mert egy cipőben járunk.

Őr (15.)–Ladányi TC (11.)

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Szeretnénk szépen búcsúzni a szezontól, a hiányzók ellenére is a győzelem megszerzése a cél.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Az utolsó fellépésünkön szeretnénk győzelemmel befejezni a bajnokságot, mindent megteszünk ennek érdekében.

Kék (9.)–Gergelyiugornya (1.)

Fabók István, a Kék edzője: – Ez a bolondok háza a hétvégén úgy ér véget, mint az operatív törzs napi beszámolója. Kicsit már tele volt a töke mindenkinek a sok rinyálással, majdnem korrektséggel, taktikázással. Volt itt minden, mint a búcsúban! Köztudott, a szabolcsi ember rendszeresen iszik pálinkát, így mindenre vissza tud emlékezni, ha megtörtént, ha nem! Az biztos, mi készülünk, ott leszünk és kiállunk. Sőt, nagyon ügyelek arra is, hogy ugyanazt a hibát ne kövessem el kétszer. Általában úgy öt-hat alkalommal szoktam, csak, hogy biztos legyek benne!

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Nagyon sajnaljuk, hogy az elmúlt héten az őri csapat szombat délelőtt lemondta a meccsünket. Egész héten nagyon sok energiát fektettünk abba, hogy méltóképpen tudja megünnepelni a csapat a szurkolóinkkal a bajnoki címet. Értem én, hogy nehézséggel küszködik sok csapat, de azt is látom, hogy az öregfiúk bajnokságot komolyabban veszik a „seniorok”, mint a megye kettőt némelyik csapat. Reméljük az utolsó mérkőzésünket a Kék ellen győzelemmel zárjuk, mindenesetre Fabók mesterrel koccintok egy „Süsü pezsgővel” arra, hogy ez a nagyon hosszú és furcsa bajnokság véget ér.

Pátroha (5.)–Nyírkarász (10.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Szeretnénk a szezont, egyben az utolsó hazai mérkőzést jó eredménnyel zárni.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az utolsó forduló jön papíron, de nekünk ez már két hete megtörtént, de igyekszünk lélekben ott lenni a mérkőzésen, a többi az már múlt lesz és jöhet egy másik fejezet!

Szabolcsveresmart (12.)–Újdombrád (6.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Január első hetétől mozgásban vagyunk, nagyon sok meccset játszottunk, miközben sok sérülés hátráltatott minket. Ezek nem profi labdarúgók, hanem munkásemberek, ezzel is tisztában kell lenni! Nagyon összeteszem a kezem, ha megleszünk tizenegyen vasárnap, de benne van a paliban, hogy hazai pályán sem tudunk kiállni…

Balla János, az Újdombrád edzője: – Szeretnénk szépen zárni a szezont, ehhez mindenképpen pontokat lenne jó szerezni Veresmarton.

Jéke (13.)–Vaja (2.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Könnyebb meccset is el tudtam volna képzelni a zárófordulóban, mint a jó erőkből álló, már biztos második helyezett Vaja! Főleg így, hogy a tét sem kicsi, szeretnénk megtartani a bennmaradást jelentő pozícióinkat! Ez mindent egybevetve nagy bravúr lenne, főleg, ha pontszerzéssel is párosulna!

Siska Attila, a Vaja edzője: – Máté és csapata novemberben megtréfált minket Vaján. A spotszerűség azt diktálja, hogy ezt a huncutságot most visszaadjuk nekik. Másfelől, az is motivál bennünket, hogy a Jéke az egyetlen csapat, amelyet még nem sikerült legyőznünk ebben a szezonban.

Tuzsér (7.)–Fényeslitke (8.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagyon hosszú és fáradtságos bajnokság végéhez érkeztünk. Pontok és helyezések szempontjából, mondhatni, már semmilyen jelentőséggel nem bír a vasárnapi mérkőzés. Nem úgy a presztízs, amely igazi rangadóvá emeli ezt a szomszédvári találkozót. Ebből kiindulva, nem lehet más a célunk, mint kiszolgálni a hazai közönséget és győzelemmel búcsúztatni a szezont. Az már csak hab lenne a tortán, ha a gólkülönbségünk ismét pozitív lenne a megérdemelt nyári pihenő megkezdése előtt!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A két utolsó hazai mérkőzésünkön nagyon jó felfogásban játszottunk, ezt lenne szükséges megmutatni idegenben is, hogy eredményesek lehessünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .