Kattints a képre!!

Kedd délután a Vásárosnaményi Sportcsarnok adott otthont a fiú futsal korosztályos bajnokok tornájának.

A Gyulaháza U20-as csapata Fotó: tudósítónktól

Mint ismert, az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatósága által szervezett futsal pontvadászatokban a fiúk három korcsoportjában összesen 67 együttes nevezett (24-23-20 leosztásban), így területi alapon mindenhol két csoportot (Kelet és Nyugat) alakított ki a Megyei Igazgatóság. Június 8-án a keleti és nyugati csoportok győztesei mérkőztek meg egymással korosztályonként.

Érdekesség, hogy a Tarpa SC csapatai valamennyi fiú korosztály Keleti-csoportját megnyerték, így ők mindhárom döntőben érdekeltek voltak.

A gólgazdag, színvonalas találkozókat hozó rendezvényen előbb a legfiatalabbak mérkőztek meg, majd jöttek az U17-sek, akiknél csak a büntetőrúgások döntöttek, majd a legidősebbnek számító U20-sok feszültek egymásnak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság a Bajnokok Tornáján résztvevő valamennyi együttesnek gratulál a szezon során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Futsal Bajnokok tornája eredmények:

U15: Tarpa SC–Vásárosnamény DSE 5-2

U17: Tarpa SC–Gyulaháza Futsal KFT 2-2, büntetőkkel: 3-2

U20: Tarpa SC–Gyulaháza Futsal KFT 0-4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .