Kattints a képre!!

A név kötelez, ezért számunkra presztízskérdés, hogy olyan szolgáltatást biztosítsunk az orvoslásban, ami a térségben egyedülálló és hiánypótló. Szállodai környezetben gyógyulhatnak pácienseink a megyeszékhely legnagyobb magánkórházában.

Nyitásra készen Fotó: magánarchívum

Rendeléseink széles palettája biztosítja, hogy a betegek a diagnózis felállítása után egy helyen kapják meg a számukra elengedhetetlenül szükséges vizsgálatokat, műtéti beavatkozásokat. Szolgáltatásaink között – a teljesség igénye nélkül – működik majd urológiai, nőgyógyászati, reumatológiai, fülorr gégészeti, gasztroenterológiai, bőrgyógyászati, valamint kardiológiai szakellátás is.

A nagyszabású beruházás megvalósítóainak célja, hogy az ország keleti szegletében is elérhető legyen a professzionális betegellátás. Ehhez olyan modern, a 21. század legkorszerűbb vizsgálati eszközeivel szereltük fel a kórházat, amelyek a lehető legpontosabb képet tudják adni a páciensek állapotáról. Digitális mammográfiás berendezésünk 3 dimenziós szöveti mintavételre is alkalmas, amely alacsony röntgendózissal működik és 41 százalékkal növeli az emlődaganat szűréshatékonyságát. Megyénkben elsőként, nagy teljesítményű CT berendezéssel, néhány perces vizsgálattal, akár 24 órán belül kimutathatók az elváltozások. Az esetleges betegségek kiszűrése után a térség legelhivatottabb szakorvosai állnak a betegek rendelkezésére, hogy kezelésük, felépülésük minél kíméletesebb legyen.

Hosszú és alapos előkészítő munka után alakítottuk ki digitalizált műtőinket, amelyekben pl.: csípőprotézis, laparoscopos sérv, fül-orr-gégészeti, szemészeti, idegsebészeti, sőt kombinált plasztikai műtéteket is végeznek majd orvosaink. Utóbbi kiterjed hasi zsírleszívásra, mellnagyobbításra, valamint lokális érzéstelenítésben szemhéj korrekcióra, botoxkezelésre és ajakfeltöltésre is. Fekvő beteg részlegünkön légkondicionált szobákban, elektromosan állítható betegágyakkal, számos kényelmi funkcióval szolgáljuk a lábadozó páciensek mielőbbi gyógyulását. A műtéten átesett betegeket a nővérek és szakorvosok folyamatos megfigyelés alatt tartják majd, korszerű nővérhívó rendszerünk lehetővé teszi, hogy az ápolók akár 30 másodpercen belül az ágyukhoz érkezzenek jelzés esetén. Olyan magán járó- és fekvőbeteg ellátási rendszer kialakításához kívánunk hozzájárulni, amely az egészségügyi ellátás mindenkori gazdasági, szervezeti működési lehetőségein belül képes a lakosság egészségi állapotának, életminőségének javulásához hozzájárulni, az egészségügyi dolgozóinak jövőképet, életutat és egzisztenciát biztosítani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .