Kattints a képre!!

Elpuffogtatott közhely ugyan, jelen esetben viszont vastagon igaz: a szezon legfontosabb fellépése(i) előtt áll a Tarpa: a megyei első osztályú bajnokcsapat a Békéscsaba II. ellen vív párharcot az NB III-ba jutásért.

Nem vitás, a tarpai csapatnak meg kell feszülni a feljutás érdekében Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Azon már felesleges rágódni, hogy a beregiek az egyik legnagyobb „halat” fogták ki az osztályozót vállaló riválisok közül, akik immár a különcsata első felvonására, a vasárnapi (kezdés: 17.30) hazai mérkőzésre fókuszálnak. Az egyelőre kérdéses, hogy az NB II-ben szereplő viharsarki klub mennyi „visszajátszóval” segíti – a Békés megyei bajnokságot megnyerő – tartalékcsapatot, mindazonáltal szinte bizonyos, a feljutás alighanem a jövő szombati csabai visszavágón dől el.

– Két kiélezett meccsen eldől egy egész év munkája, szóval finoman fogalmazva meglehetősen nagy a tét – fejtegette Huszák Géza, a Tarpa edzője. – Vannak álmok és létezik a realitás: mindkét csapaton mázsás a teher, hisz sokat dolgoztak azért, hogy feljebb lépjenek, ugyanakkor a mérkőzés közben akár egy apró nüanszon is befolyásolhatja az eredményt. Éppen ezért ilyen helyzetben nehéz okosat mondani, nyilván meg fogunk tenni, mindent a siker érdekében, jó lenne előnyt szerezni hazai pályán, lehetőleg kapott gól nélkül, de még egyszer hangsúlyozom, nagyon kiegyenlített csatára számítok.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .