Kattints a képre!!

Szombaton Nagyecseden rendezik a Bajnokok Ligája tornát, amelyen a helyi futball három aranykorszakát képviselő csapat tagjai játszanak gálameccset (kezdés: 16 óra).

A legutóbbi, két éve megyei első osztályú bajnokségot nyert ecsedi csspat Fotó: tudósítónktól

Kereken tíz esztendeje, hogy 2010/11-es szezonban NB III-as bajnokságot nyert az Ecsed, majd a 2014/15-es évadban a megye kettőben, utóbb a 2018/19-es idényben a megye első osztályban végzett az élen az együttes. A három dicsőséget szerzett gárdából verbuvált labdarúgó játszanak tehát egy igazán jó hangulatúnak ígérkező mérkőzést, amelyen jelen lesz Feczkó Tamás, aki a harmadik vonalban kormányozta az első helyre a Nagyecsedet.

Az érintett csapatokban jelentős átfedés mutatkozik néhány játékos személyében: Ascsillán László, Bulyáki Attila, Makó Róbert, Nyíregyházi Gábor, Nyíri Gyula, valamint Sarkadi Gergő mindhárom sikerkorszak tevékeny részese volt. Idevágó információ, hogy a szombati parti egyben Ascsillán László búcsúfellépése, aki 414 (!) meccset játszott ecsedi színekben és négyszeres bajnokként vonul vissza!  A találkozó után zenés bulit csapnak a Művelődési Házban, ahol tengeri kásás töltött káposzta, babgulyással és fánk képezi a főmenüt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .