Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszonkilencedik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén.

A világos mezes kótajiak ezúttal a Nyíregyháza Spartacus II. ellen vívnak rangadót Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 29. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Biri (11.)

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – Az utolsó hazai meccsünket szeretnénk megnyerni, bár a vendégcsapat kiszámíthatatlan, nem árt észnél lenni.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A baj nem kevés, lehet csak tizenegy emberrel, de ott leszünk és lejátsszuk a meccset!

Vasárnap

Rakamaz (7.)–Geszteréd (13.)

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Egyetlen eredmény elfogadható: csak a győzelem!

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Bravúr kell a bennmaradáshoz! A hátralévő két mérkőzés választ ad, hogy képesek vagyunk-e rá.

Nyírlugos (10.)–Nyíribrony (12.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízunk a további jó szereplésben, mindent megteszünk, hogy otthon tartsuk a három pontot.

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Alapvetően küzdelmes, hajtós mérkőzésre számítok, tiszteljük a Lugost, de nem adjuk olcsón a bőrünket.

Kálmánháza (9.)–Apagy (4.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az Apaggyal jól ismerjük már egymást, mivel legutóbb botlottak, Attila barátomék biztosan javítani szeretnének. Mi, sajnos olyan szerencsétlen helyzetbe kerültünk a múlt héten, hogy a sok sérülés, betegség és egyébb családi, munkahelyi okok miatt annyi hiányzónk volt, hogy nem tudtunk kiállni a bajnoki mérkőzésre. Ilyen meg eddig nem fordult elő velünk, nem is szeretném, hogy ez valaha megismétlödjön. Bízom benne, hogy kiegyenesedünk már a hétvégére, bár, sajnos vannak olyan serültjeink, akik nem valószínű, hogy a hátralevő fordulókban pályára tudnak meg lépni. Bárki is játsszon, a maximumot várom el mindenkitől, az utolsó két bajnokinkon szeretném, ha jó eredményekkel zárnánk a szezont!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Nyernünk kell hétvégén, hogy milyen felállásban azt még nem tudom. Sérülés, eltiltás nehezíti a dolgunkat, de így volt ez szerdán is, és kellemesen csalódtam.

Kótaj (3.)–Nyíregyháza Spartacus II. (2.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Adva van a lehetőség, élni kell vele!

Szilágyi Krisztián, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Úgy alakult, hogy a szezon legfontosabb mérkőzése vár ránk hétvégén, ennek megfelelően készülünk. Nagyon akarjuk a győzelmet, mindent megteszünk a három pont megszerzése érdekében.

Levelek (15.)–Nyírbéltek (14.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Ha hó fog esni, akkor is játszunk!

Csoma Dezső, a Nyírbéltek edzője: – A feladat adott, ha bent akarunk maradni, nyerni kell!

Kállósemjén (1.)–Tiszavasvári (5.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Megnyertük a bajnokságot, így nagy teher került le a fiúk válláról, nyugodtan játszhatnak, ugyanakkor a veretlenségünket felétlenül szeretnénk megőrizni az idény végéig. Zenés mulatsággal és töltött káposztával fogadjuk a tiszavasvári csapatot és persze nagy szeretettel várjuk szurkolótáborunkat közös ünneplésre. A zenésznek hétfő reggel hét órára kell menni dolgozni, ezért 6.30-ig tart a buli!

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Gratulálunk a Kàllósemjèn bajnoki címéhez, egy nagyon erős bajnokságot sikerült megnyerniük csupán egyetlen vereséggel…

Szabadnapos: Nagykálló

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .