Kattints a képre!!

Lángra lobbant a kis „Gyufa”: Erdei Attila, a Kocsord tizenhat éves, csatára – a Nábrád elleni megye kettes bajnokin – hintett három góllal hozta tűzbe övéit.

A tizenhat éves Erdei Attila három gólt szerzett a Nábrád elleni bajnokin, jelezve: van benne spiritusz Fotó: tudósítónktól

A Kelet-Magyarország csoportban rendezett összecsapáson a Kocsord 5-3-nyert idegenben: a Gyufa becenéven domborító ifjú titán pedig csaknem klasszikus mesterhármassal bizonyította: nem véletlenül ragadt meg az együttesben. Naná, elvégre hat felnőtt mérkőzés után hat gólt, mindemellett két gólpasszt jegyez, ami nem gyenge mutató ennyi idősen.

– Az ifiben kezdtem a szezont, tavasszal a Nagydobos ellen játszottam az első meccset csereként a nagyok között – taglalta rövid, de annál eredményesebb pályafutásának közelmúltbeli eseményeit Erdei Attila. – Nem volt egyszerű megszokni, hogy itt teljesen más a játék, a közeg, mint az utánpótlás meccseken, nem lehet csak úgy „limonádézni”. Kezdetben kicsit idegesebben is fociztam, most viszont már úgy érzem, bíznak bennem a többiek, egyre inkább bevonnak a játékba. A Nábrád ellen volt kétségtelenül a legjobb mérkőzésen eddig: három gól, meg egy gólpassz sikerült, ami után sokan gratuláltak, még hétfőn a suliban is szóltak, hogy olvastak róla. Vannak komolyabb terveim a futballal, de elsősorban a kocsordiaknak köszönhetem, hogy megadták a lehetőséget: itt nevelkedtem, cserébe szeretnék nekik ebből valamit visszaadni a pályán. És, persze, sokat kell még fejlődnöm, szinte mindenben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .