Kattints a képre!!

 A Sényő-Carnifex hazai pályán, a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport harminchetedik fordulójában.

Ezzel az értékesített 11-essel szerzett vezetést a már bajnok kécskei csapat Sényőn Fotó: Fazekas Ármin

A szezon utolsó hazai mérkőzésén a már bajnok Tiszakécske ellen próbálta kivágni a rezet a sényői együttes. Az csakhamar kiderült, hogy a vendégek nem „fürdik le” a találkozót: a gólkirályi címre hajtó Kalmár Ferenc – értékesített 11-essel – korán vezetést szerzett számukra, mi több, a jó iramú, színvonalas első félidő derekán növelték előnyüket.

A gyülekező sötét felhők miatt viharosnak ígérkezett a folytatás: immár zuhogó esőben a Kécske tovább hizlalta a különbséget, a meccs azonban korántsem dőlt el. Kapacina Kevin – két szemre is tetszetős támadást pontosan befejezve – egy csapásra izgalmat csempészet a mérkőzésbe, ráadásul Hadházi Dávid kiállítása miatt mindezt emberhátrányban cselekedte meg a szabolcsi együttes. Így a felek igazán közönségszórakoztató, lüktető hajráról „gondoskodtak”. Bár a nagy lelkesedéssel, jól játszó hazaiak előtt adódott esély akár a győzelemre is, nem sikerült kicsikarni a döntetlent sem – noha erre alaposan rászolgáltak volna.

A Kisvárda Master Good II. döntetlent játszott Tállyán.

NB III., Keleti csoport: 37. forduló

Sényő-Carnifex–Tiszakécske 2–3 (0–2)

Sényő, 200 néző, v.: Erdélyi B. Sényő: Gazsi T. – Bodó G., Hadházi D., Fenyőfalvi D. (Fabu M.), Kapacina K., Boros D. (Barcsay M.), Farkas M., Lizák B., Schmidt P. (Klepács K.), Kapacina V., Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kapacina K. 2, illetve Kalmár F. 2 (egyet 11-esből), Pongrácz V. Kiállítva: Hadházi D. (70. perc).

Imrő László: – Nem tudtuk megráncigálni az oroszlán bajszát, pedig nagyot küzdöttünk emberhátrányban. Ajándékoztunk három buta gólt az ellenfélnek, majd szabadrúgást rúgtunk, de előtte kihoztunk belőle egy kiállítást, ezzel együtt a jobbik csapat nyerte meg a mérkőzést! Sok sikert nekik az NB II.-ben! A játékvezetés nem volt méltó a mérkőzéshez –  nagyon nem! A hosszabbítást meg elmondhatná valaki mi alapján döntik el a játékvezetők!

Tállya–Kisvárda Master Good II. 1–1 (0–1)

Tállya, v.: Veizer. Kisvárda II: Odincov – Kramár, Vass O., Králik, Sikorszki – Szőr, Avetiszjan (Gyüre T., 78.) – Szentes D. (Czene, 82.), Czérna (Gosztonyi, 82.), Himics (Mihalik, 59.) – Horváth Z. Edző: Kocsis János

Gól: Avetiszjan (0–1) a 40., Ondó (1–1) az 55. percben

Kocsis János: – Extrán motivált hazai csapattal találtunk magunkat szemben, amely mindent megtett a győzelemért. Ezáltal mindkét félnek nagyon sok lehetősége adódott a gólszerzésre, és így törvényszerűen döntetlen lett a vége.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .