Kattints a képre!!

Három idegenbeli meccs után újra az édes otthonban szerepelhet a Sényő-Carnifex: az NB III-as futballcsapat utolsó hazai mérkőzésén lép színre vasárnap (kezdés: 16 óra) – a bajnok Tiszakécske ellen!

Schmidt Péter (kék mezben) és a Sényő ezúttal a bajnokcsapat ellen törekszik bravúrra Fotó: kisvardafc

A Nagy Sándor irányította vendégek meggyőző teljesítménnyel, jó ideje biztosították feljutásukat, miközben a táblázaton nyolcadik szabolcsiak még egy nagyot „dobnának” a szezon hajrájában.

– Elöljáróban gratulálunk a Tiszakécskének a bajnoki címhez, minden tekintetben ők voltak az idén a legjobbak: legtöbb győzelem, legtöbb szerzett, legkevesebb kapott gól, a statisztika is mellettük szól – szögezte le Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –. Ami minket illet: az utóbbi két mérkőzésünk nem sikerült a legjobban, a játékunk ugyan elfogadható, viszont a helyzetkihasználásunk csapnivaló volt, így pont nélkül maradtunk. Reményeink szerint a hátralévő két találkozónkon az adódó lehetőségeinket jobban fogjuk kihasználni: ebben az estben lesz esélyünk arra, hogy sikeresen zárjuk a szezont.

A Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizennegyedik – Tállya vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .