Kattints a képre!!

Egy hét leforgása alatt három idegenbeli meccs – nem gyenge. Ezt a programot osztották a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatára, amely Sajóbábony és Kisvárda után vasárnap Ceglédre hivatalos.

A kék mezes sényőiek nem futni szeretnének az ellenfél – az eredmény után Fotó: kisvardafc

A nyolcadik helyen táborozó szabolcsiak győzelemmel indították a minitúrát Bábonyban, majd Várdán – nagy csatában – alulmaradtak a megyei rangadón, az ugyancsak a középmezőnyben tanyázó Cegléd otthonában pedig háromesélyes összecsapás elé néznek.

– A hétközi forduló ismét rosszul sült el számunkra, annyi különbséggel, hogy most abszolút vállalható játékot mutattak be a fiúk – utalt a szerdai várdai fellépésre Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –Hozzáteszem, azokból a szituációkból, amikből a gólokat kaptuk igazából nem nagyon lehet készülni. Nem sok időnk maradt a következő megmérettetésig, reményeink szerint a szerdai játékunkat át tudjuk menteni vasárnapra. Ha így lesz, akkor biztos vagyok abban, hogy nem leszünk a találkozó szimpatikus vesztesei.

A Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizennegyedik – Putnokot fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .