Kattints a képre!!

A nevezés lezárultát követően hivatalossá vált, hogy huszonkét egyesület jelentkezett a 2021-22-es Magyar Kupa selejtezőjének számító, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kupára.

A legutóbbi fordulóban rendezett Újfehértó-Tarpa megye egyes bajnoki után a felek akár a kupában is találkozhatnak Fotó: háromhatár hírei

Miután az MLSZ idevágó versenybizottsági határozata értelmében megyénk hat együttest adhat fel az augusztusban rajtoló országos főtáblára, a megyei igazgatóság versenybizottságának így ez alapján kellett kialakítani a megyei selejtezők menetrendjét.

Az Igazgatóság versenybizottsága 2021. május 26-át (szerdát) jelölte ki az első forduló játéknapjának, ám az első körben a tíz megyei első osztályú csapat kiemelt lesz (Baktalórántháza VSE, Balkányi SE, Csenger FC, Ibrány SE, Mándok VSE, Nyírgyulaj KSE, RSE Nagyecsed, Tarpa SC, Újfehértó SE, Vásárosnamény SE), ők csak a június 2-i második fordulóban csatlakoznak be a kupasorozatba.

A május 26-i játéknapon így hat találkozót rendeznek majd a kupa égisze alatt. Az első forduló pontos mentrendjének sorsolását május 17-én tartja a versenybizottság.

A nyitófordulóban érintett egyesületek: Csengersimáért KHE, Vámosoroszi KSE, Nyírbátori LSE, Nyírcsászári FK, MÉTE-Méhtelek, Pátrohai LSE, Rakamazi Spartacus SE, Nagydobosi LSE, Nyírcsaholy USE, Nyírvasvári ’ 16 FC, Vajai SE, Sonkád SE

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .