Kattints a képre!!

Szombaton esküvő, vasárnap – immár ifjú férjként – győztes gól: Vasas Tamás, a Balkány harminc esztendős futballistája számára minden klappolt a hétvégén.

Vasas Tamás immár ifjú férjként szerzett győztes gólt a vasárnapi bajnokin Fotó: magánarchívum

Akárhogy is fáj, a vírushelyzet miatt a lagzi elúszott, a megyei első osztályú egylet középpályását viszont kárpótolta, hogy a vasárnapi Nyírmeggyes ellen 2-1-re behúzott összecsapáson betalált, ami rendkívül becses három pontot eredményezett. Olyannyira, hogy a – tizenkettedik pozícióban posztoló – Mirgai-legénység némiképp eltávolodott a kiesőzónától.

– Emlékezetes szombat volt, az egyszer biztos – elmélkedett Vasas Tamás, aki ötödik gólját hintette az aktuális szezonban. – Este szűk családi körben vacsoráztunk: másra ugyebár jelenleg nincs lehetőség, pedig a rokonok és barátok is készültek, hogy csapunk egy bulit, talán majd valamikor pótoljuk… Vasárnap eleve bajnokit játszottunk, így nem engedhettem el magam, pláne, hogy tudtuk, nincs mese, nyerni kell! Toppon kellett lenni, mégis csak a sorsunk múlik azon, miképp jövünk ki az idény hajrájából. Küzdöttünk, hajtottunk, csapatmunkával sikerült behúzni a három pontot. Ráadásul sűrű a program: az elmaradt meccsek miatt szerda-vasárnap ritmusban nyomjuk, kemény lesz, de érzésem szerint, ha a hazai mérkőzéseket meg tudjuk nyerni, akkor már jók vagyunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .