Kattints a képre!!

Feje tetejére állt a világ – Kállósemjénben mindenképp. Olyannyira, hogy Gáll László, a megyei másodosztályú egylet elnöke – ígéretéhez híven – fejen állva ünnepelte a Nyíregyháza Spartacus II. elleni győzelmet (4-2) a kezdőkörben!

Mészáros Tamás pályafutása eddigi legemlékezetesebb meccsét játszotta Fotó: tudósítónktól

Na, ja, a Pannónia Zrt. csoportot veretlenül vezető semjéniek szerdán megnyerték a rangadók rangadóját, ezzel hét pontra hizlalva előnyüket a harmadik Szpari II.-vel szemben, míg a második Kótaj előtt hat egységnyi fórral rendelkeznek, ami hat fordulóval a zárás előtt meglehetősen kecsegtető szituáció számukra.

Nem elhanyagolható tényező, hogy a hétközi rangadó maga volt a tömény izgalom: a frontembereket – Fodor András, Sipos Tamást – nélkülöző Semjén szerzett vezetést az első félidőben, a szünet után pillanatok alatt fordított a vendégcsapat (1-2), újabb csavarként már a házigazda állt ismét jobban (3-2). Egy „fás” előnynél a 91. percben tizenegyest védett Ovszijenko Volodimir, vagyis Öcsi, a hazaiak játékos-edzője, majd csattanóként Mészáros Tamás befejelte a negyedik gólt.

– Nagy meccs volt, kihajtottuk magunkat, este nem kellett altatni – ecsetelte az eseményeket Mészáros Tamás, a semjéni együttes huszonnégy éves jobbszélsője. – Hullámvasúthoz hasonlított az egész: futballozom már néhány éve, de ilyet még nem igazán éltem át. Sikerült gólpasszt adnom Hamza Tominak az első félidőben, amikor viszont hátrányba kerültünk, csücskösnek tűnt a pontszerzés is. Folyamatosan biztattuk egymást, egyébként is mindig azt beszéljük, soha nem szabad lehajtani a fejet. A végén a pokolból a mennybe jutottam, mert a 91. percben miattam ítéltek a 11-est ellenünk, csaknem minden elromlott, pedig addig jól ment a játék. A „tizit” Öcsi hál’ istennek kivédte, már akkor nagy kő esett le a szívemről, majd az utolsó támadásból befejeltem a negyediket, a gól aztán mindent vitt. Sokan gratuláltak, innen már mi kezünkben a sorsunk, remélem, ez győzelem akkora benzinfröccsöt ad, ami bevisz minket a célba. Fontos leírni: szeretnénk a szurkolóknak megköszönni, hogy mellettünk állnak, űznek-hajtanak bennünket, na és azt, hogy minden feltétel biztosított számunkra a jó szerepléshez.

Videó: …és akkor Gáll László, a Kállósemjén elnöke beváltva ígéretét fejen állva ünnepelt

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .