Kattints a képre!!

Alighanem sokan tövig rágták a körmüket, akik a Tarpáért szorítottak a szerdai Amatőr Kupa-döntőben. A köröm újra nő, az esély viszont örökre elszállt: a Pest megyét képviselő Dunavarsány 2-1-re nyert, a beregi együttes pedig sopánkodhat – az elpuskázott „millió” helyzet miatt.

Nagy csatában maradt alul a fehér mezes tarpai együttes Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Noha a már bajnok tarpaiak korán hátrányba kerültek, bőven lett volna lehetőségük fordítani a fővárosban rendezett fináléban, ehhez képest végig „futottak” az eredmény után, holott még az utolsó pillanatokban is adott volt a sansz az egyenlítésre – mindhiába.

– Nagyon sajnáljuk, egyben bosszantó, hogy vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, amelyet nyugodt szívvel állíthatom, gólokkal lehetett volna megnyerni – morfondírozott Tóth Pál, a tarpai egyesület elnöke. – Csak közhelyek jutnak eszembe: a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, saját bőrünkön tapasztaltuk a foci örök igazságot, hogy ezt büntetlenül nem lehet megtenni. Azt gondolom, így is mindenki számára nagy élmény a kupadöntőben szerepelni, emelt fővel gratuláltunk a szimpatikus győztesnek. Menni kell tovább, hisz a legfőbb erőfelmérő még előttünk áll. A hátralévő négy bajnoki fordulóban nem szeretnénk elveszíteni veretlenségünket, egyben innentől száz százalékban az NB III-as osztályozóra készülünk, ami a szezon legfontosabb feladata.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .