Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizennyolcadik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán – Nyírbátorban.

A sötét mezes, listavezető nyírbátori csapat az Encsencs elleni győzelemmel menetelt tovább Fotó: Imre Mónika

Megyei II. osztály, Kelet-Magyarország csoport: a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Nyírbátor–Encsencs 3–0 (2–0)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Varga F. Nyírbátor: Borkó J. – Kelecsényi G., Czerula Zs., Nagy T., Molnár R. (Kovács I.), Danó M. (Sitku Á.), Selymes T (Bakosi M.)., Varga B., Erdei Z. (Székelyi N.), Nemes Z. (ifj. Tóth T.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Encsencs: Tallódi L. – Kozma L., Küzmös R., Kóródi A., Varjasi K., Nyeste Cs., Szilágyi G. (ifj. Bíró Zs.), Kiss Á. (Nagy M.), Bíró L., Bíró Zs. (Radnai D.), Vincze G. Játékos-edző: Szedlár János. Gól: Molnár R., Nemes Z., Danó M. Ifi: 1-0

Erdei Zoltán: – Ahogy játszottunk a hétvégén, minden ült csak a helyzetkihasználás volt katasztrofális, azt kértem a csapattól, hogy ezt a mai mérkőzésen nagyobb koncentrálással tegyük. Ez megvalósult, így biztosan nyertünk. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert az Encsencsnek.

Szedlár János: – Jó meccset játszottunk, amelyen az első félidőben a Bátor dominált, viszont a szünet után érzésem szerint – a saját maga diktálta iramtól – elfáradt és lett volna keresnivalónk, de ma minden helyzetet kihagytunk. Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni, de úgy gondolom, ezúttal minden szempontból korrekt bíráskodást láthattunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .