Kattints a képre!!

Az oltási program, vakcinák kiváltotta láz, no meg a sérülések olyannyira megritkították a nyírvasvári sorokat, hogy a megye kettes egylet a már visszavonult Virág Gábort is ugrasztotta, hogy „normálisan” ki tudjon állni Nyírbátorban.

Lazók Gergő és párja éles bizonyítékát adta, mennyire kötődnek a nyírvasvári egyesülethez Fotó: magánarchívum

Sőt, Paulik János egyesületi elnök is beszállt, ehhez képest Pelyák Miklós játékos-edző negyedik helyen tanyázó brigádja döntetlent (1-1) csikart ki a Kelet-Magyarország abszolút bajnokesélyesének otthonában. Mégpedig úgy, hogy a – 35. percben csereként bevetett – Lazók Gergő góljával vezetést szerzett, vagyis, felcsillant a még nagyobb kunszt esélye.

– Az tuti volt, hogy nem lesz piskóta meccs számunkra, pláne a sok hiányzó miatt – taglalta a történteket a huszonhét éves, támadóként szuperáló Lazók Gergő. – A tisztes helytállásban reménykedtünk: próbáltuk tartani magunkat a megbeszéltekhez, higgadtan, ésszel játszani, ami azt gondolom, tökéletesen megvalósult. Karczub Gergő húzódással vállalta a meccset, valamivel többet, mit félórát bírt, amikor Pelyák Miki beküldött annyit kért, tartsam meg a labdát és osztogassak. Örülök, hogy ilyen mérkőzésen, a csoport legjobb csapata ellen betaláltam, segíthettem: minden gól számít, mivel nagyon sok bátori kötődésű játékosunk van, ez különösen fontos volt. Azt ne kérdezze, miért vagyunk ennyire rapszodikusak: értek minket váratlan csalódások, ugyanakkor szereztünk kellemes meglepetést, nem is egyszer, nyilván nem véletlenül tartják azt, hogy fejben dől el minden…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .