Kattints a képre!!

Odapakolták magukat Pakiék, vagyis Pálvölgyi Balázsék, akik elpáholták (5-1) a Fehérgyarmatot. Na ja, a megye egyes nyírmeggyesi csapatnak éppenséggel volt miért felszántani a hazai pályát.

Pálvölgyi Balázs (balról) még mindig a régi Fotó: tudósítónktól

A tizedik helyen táborozó Meggyesen ugyanis a Jóisten sem tud eligazodni: ez a csapat, amely – egyedüliként a teljes mezőnyben – három gólt vágott a már bajnok és mindmáig veretlen Tarpának, viszont a közelmúltban elbukott a sereghajtó Fehérgyarmat otthonában játszott pótmeccsen. Így a szombati „visszavágón” volt miért csipkedni magukat. Ebben élen járt Pálvölgyi Balázs: a harminchat éves jobb oldali támadó háromszor köszönt be a vendégeknek – egyszer büntetőből.

– Nem tudom, mikor rúgtam utoljára három gólt, biztos régen, de korábban előfordult, hogy négyet is szereztem egy meccsen – elmélkedett Pálvölgyi Balázs, aki aligha babonás, holott tizenhárom „dugónál” tart az idényben. – Nagyon megégtünk néhány hete Gyarmaton, pedig nem becsültök le őket akkor sem, de azon a mérkőzésen gyengék voltunk. Azért a Gyarmattal vigyázni kell, ezt láttuk már, megverték például a dobogós Ecsedet, és igazából azt sem értem, velünk mi van… Van olyan, hogy nagyon jól játszunk, máskor mintha elfelejtettünk volna focizni, mindegy, én csak a magam részéről beszélek. Rajta vagyok, igyekszem segíteni a csapaton, futsalban is ontom a gólokat, lekopogom, jól érzem magam a bőrömben, csinálom, amíg lehet. Ja, és nagyon hiányzik Török Pista, remélem mielőbb felépül sérüléséből, várjuk vissza!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .