Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonötödik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén.

Az őszi Nagydobos–Nyírvasvári mérkőzés „visszavágója” izgalmas ütközetnek ígérkezik Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Csengersima (3.)–Vámosoroszi (2.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Hétvégén nagyon jó csapat ellen, színvonalas, rangadóhoz méltó mérkőzésen hazai siker fog születni.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Mindent egybe véve, egy nagyon egységes, masszív Sima a soron következő ellenfél, nem lesz egyszerű, de mint mindig, most is bízom a csapatomban.

Sonkád (14.)–Milota (12.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Nincs mese, ha valamit akarunk még, győzni kell!

Elek László, a Milota edzője: – Valószínűleg nagy érdeklődés fogja követni ezt a párosítást, amelyet motivációs és akarati tényezők fognak eldönteni. Legyen sportszerű mérkőzés és győzzön a jobb napot kifogó csapat!

Vasárnap

Nábrád (13.)–Ópályi (9.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Az előző meccsen aratott bravúrgyőzelemnek akkor lesz igazán értéke, ha itthon is nyerni tudunk.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, hisz a hazai csapat is bent akar maradni, de remélem, ehhez a „fiaimnak” is lesz egy-két szavuk és ponttal, jobb esetben pontokkal tudunk távozni.

Kocsord (10.)–Szatmárcseke (8.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Sajnos, okosat igazán nem tudok mondani, tesszük a dolgunkat a fiatalokkal kiegészülve, akikre biztosan lehet számítani minden mérkőzésen!

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nagyon mély gödörben vagyunk, nem tudom, ki tudunk-e belőle lábalni, de bízom a fiúkban, hogy hétvégére összekapják magukat és a múlt heti csúfos vereséget feledtetik.

Nyírvasvári (5.)–Nagydobos (4.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári edzője: – A múlt heti bravúrpont megszerzése után remélhetőleg most már elhisszük, hogy mindegy milyen összeállításban és ki ellen lépünk pályára, ha kellőképpen akarjuk a sikert és teszünk is érte, akkor nincs lehetetlen. A Nagydobos jó csapat, ennek ellenére szeretnénk győzelemmel zárni ezt a párharcot.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – A realitások talaján maradva már egyik csapat sem szólhat bele a dobogós helyezések sorsába, viszont a negyedik hely szempontjából kulcsfontosságú összecsapást vívunk vasárnap a vasváriakkal, akikkel jó barátságot ápolunk.

Nyírcsaholy (11.)–Nyírbátor (1.)

Czine Máté, a Nyírcsaholy edzője: – Az előző mérkőzés után a srácok a szabadnapnak köszönhetően szabad hetet kaptak, így kicsit pihenten várjuk ezt a mérkőzést! Nagyon nagy tiszteletem a nyírbátori csapatnak! Nagyon remélem, elérik a céljukat! Ugyanakkor mi senki ellen nem fogjuk megadni magunkat! Nehéz mérkőzésre számítok! Ha ugyanaz a szenvedély elszántság jellemez majd bennünket, mint korábban Nyírvasváriban, akár boldogak is lehetünk!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Ha a célunkat el akarjuk érni, ennek érdekében mindenképpen győzni szeretnénk, ehhez azonban a kidolgozott helyzetekkel sokkal jobban kell sáfárkodni.

Szabadnapos: Tisztaberek, Encsencs

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .