Kattints a képre!!

A Tarpa elkezdte learatni a befektetett munka gyümölcsét. A beregi együttes szombaton – a Nagyhalász legyőzésével (4-0) – besöpörte a megyei első osztályú bajnoki címet, innentől pedig jöjjön, aminek jönnie kell!

Ahogy illik: levegőben a mester, bajnoki címet ünnepel a csapat Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Éva

Legelőbb a szerdai Amatőr Kupa-döntő a fővárosban, ahol a Dunavarsány lesz az ellenfél, majd június elején az osztályozó az NB III-ba jutásért! Utóbbi mindenképpen a teljes szezon legfontosabb attrakciója.

– A három lépcsőből az első fokot másztuk meg, reményeink szerint végül valamennyit sikerül – adott hangot vágyának Szécsi Szabolcs tarpai polgármester, a korábbi kiváló játékos, a helyi futball motorja. – Nem állítottunk fel prioritási sorrendet, mert a kupadöntő is óriási lehetőség, már az önmagában történelmi pillanat, hogy kiléphetünk a nagy nyilvánosság elé, természetesen szeretnénk nyerni. Ugyanakkor az osztályozón múlik a teljes szezon megítélése, de ennyire még nem rohanunk előre. Szombaton nem is volt nagy ünneplés, szűk körben töltöttük az estét, persze, a játékosok alighanem kicsit jobban elengedték magukat, nincs ezzel gond, megérdemelték. Egyelőre viszont nem tudunk felhőtlenül örülni, mivel olyan akadályok állnak előttünk, melyeket igazából még nem is ismerünk. Mindenesetre azt kívánom minden településnek, hogy élje át, amikor a csapat megye egyes bajnokságot nyer!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .