Kattints a képre!!

Nem akármilyen a hétközi program: több kulcsfontosságú pótmérkőzést játszanak, amelyek döntően befolyásolhatják a végkimenetelt.

Akár bajnoki döntőnek is beiillik az őszi Szpari II.-Kállósemjén rangdó visszavágója Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályban kedden (kezdés: 17 óra) rendezik a kiesés elleni harcot tekintve „hatpontos” Kemecse– Gyulaháza összecsapást, szerdán a Fehérgyarmat–Mátészalka (17 óra) és Újfehértó–Balkány (17) találkozó szerepel a menüben.

A másodosztály Pannónia Zrt. csoportban ugyancsak szerdán (17 óra) lesz a Kállósemjén–Nyíregyháza Spartacus II. csúcsrangadónak beillő kilencven perc. A tabellát vezető hazai együttes négy pont előnnyel rendelkezik a harmadik helyezett vendégekkel szemben, vagyis a mérkőzés dupla szorzójú a bajnoki cím megszerzéséért vívott küzdelemben. A Levelek–Geszteréd meccs (18 óra) szintén meglehetősen nagy téttel bír a bennmaradásért folytatott csatározásban. A Kelet-Magyarország csoportban a Nyírbátor–Encsencs mérkőzés (17 óra) szerepel a szerdai programban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .