Kattints a képre!!

A (futball)élet tényleg nagy rendező. Bodai Krisztián a nyíregyházi akadémián kezdte pályafutását, a jelenleg a Nagykállót erősítő balszélső pedig éppen a Szpari II. elleni megye kettes bajnokin ágyúzta be karrierje talán legemlékezetesebb gólját.

Bodai Krisztián pályafutása egyik legemlékezetesebb gólját szerezte a Szpari II. ellen Fotó: tudósíótnktól

A Pannónia Zrt. csoportban, vasárnap délben rendezett összecsapás a tavaszi szezon egyik, ha nem a legnagyobb meglepetését szolgáltatta azzal, hogy a tabellán hetedik kállói legénység pontot szerzett (1-1) a feljutásra hajtó Szpari II. otthonában. A huszonöt esztendős Bodai Krisztián a kilencedik percben talált be, ezzel a sors némiképp törlesztett vele szembeni adósságából.

– Erről kevesen tudnak, két éve bokatörést szenvedtem, több hónapot kihagytam, majd úgymond hetekig feleslegesen próbáltam utolérni magam, mert mire visszatérhettem volna, tavaly márciusban leállt a bajnokság, utána gyakorlatilag megint előröl kellett kezdeni mindent – taglalta Bodai Krisztián, aki tizenkettedik gólját jegyezte az aktuális szezonban. – Több korábbi edzőm kint volt a meccsen, jól esett na, hogy pont most sikerült betalálni. A lefújás után a haverok üzentek, mire hazaértem a család már értesült a történtekről, a megkésett vasárnapi ebéd elég feldobott hangulatban csúszott le. Nyilván sokan felkapták a fejüket az eredményre és az is igaz, a második félidőben szerintem 90-10 volt a labdabirtoklási mutató, nem a mi javunkra, ezzel együtt a gól mellett akadt még két-három komoly lehetőségünk, míg az ellenfél egy kapufát rúgott még. Egyébként volt, aki az ellenféltől nem értette, hogy miért nem vagyunk közvetlenül elől a tabellán, ha így tudunk játszani, erre mit mondjak… Majdnem minden meccsen vezettünk, Kálmánházán öt góllal is, aztán mégsem sikerült nyerni, szerintem az élet most kezdi visszaadni azokat a pontokat, amiket korábban „elvett”. Annyit még szeretnék mondani: hogy az első éves akadémiai csapat búcsúzik Neumann Gabi bától!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .