Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport harmincharmadik fordulójában.

 

A kék mezs sényőiek a Tiszaújvárost fogadták Fotó: tudósítónktól

Több korábbi sényői játékost – Kristófi Sándor, Lakatos László, Márton András – kezdőként vetett be a vendég tiszaújvárosi együttes, amelynek edzője, Gerliczki Máté is erős nyíregyházi kötödéssel bír. A hazaiak, persze azon iparkodtak, hogy kibabráljanak a régi ismerősökkel, mindazonáltal az első félidőben a széltől támogatott vendégek kezdeményeztek, dolgoztak ki több lehetőséget. Gól a szünet után sem esett, noha a borsodiak a hajrában emberhátrányba kerültek, és a házigazdák előtt felcsillant a győzelem esélye – mindhiába.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. legyőzte a sereghajtó mezőkövesdi „fakót”.

NB III., Keleti csoport: 33. forduló

Sényő-Carnifex–Tiszaújváros 00

Sényő, zárt kapu, v.: Bodzay. Sényő: Gazsi T. – Bodó G., Klepács K. (Fenyőfalvi D.), Hadházi D., Fabu M., Boros D., Farkas M., Schmidt P., (Molnár M.), Jócsák D. (Barcsay M.), Kapacina V., Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Kiállítva: Vámos M. (78. perc).

Imrő László: – Izgalmas, lüktető mérkőzés volt! Az első félidőben jobbára a vendégcsapat akarata érvényesült, hiszen kétszer is vezették kapusunkra a labdát, aki bravúrral hárított. A második félidőben valamelyest feljavult a játékunk, talán a kiállítás után megnyerhettük volna a mérkőzést, de az Újváros jól védte a területeket. Jó volt látni a mérkőzés után, hogy a fiúk végre ismét kimehettek a nézőkhöz.  A sényői klub őszinte részvétét fejezi ki a Neumann családnak!

Mezőkövesd II.–Kisvárda Master Good II. 2–4 (1–1)

Mezőkövesd, zárt kapu, v.: Darók A. Kisvárda II: Odincov – Czene Z. (Szavcsenko, 63.), Vass O., Rubus, Luscsik (Sikorszki, a szünetben) – Mihalik (Bíró R., 83.), Avetiszjan – Gosztonyi (Kramár, a szünetben), Himics, Czérna (Honcsar, 75.) – Horváth Z. Edző: Kocsis János.

Gól: Kavtaradze (34.), Burai (87.) illetve Czérna (20.), Avetiszjan (66.), Szavcsenko (78.), Himics (86.).

Kocsis János: – Kiváló pályán, de NB III-hoz méltatlan körülmények között játszottuk a mérkőzést. Az első félidei játékunkra ez a dolog is rányomta a bélyegét, de igazából túl könnyű lenne erre fogni, el kell ismerni, hogy gyengén játszottunk. Nem tudtunk alkalmazkodni se a körülményekhez, se pedig az ellenfél játékrendszeréhez, de így is sikerült megszereznünk a vezetést, de igazából nem játszottunk jól és benne volt a játékunkban, hogy gólt fogunk kapni. A második félidőben ,,új mérkőzést” kezdtünk, és ezen már az a mentalitás jellemzett minket végig, ami az elmúlt találkozókon. A cserék nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe, sokat lendítettek a csapaton. Összességében megérdemelten nyertünk! Az is mutatja, hogy kezdünk csapat lenni, hogy egy visszafogottabb első félidőbeli gyengébb játék mellett is sikerült megszereznünk a három pontot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .