Kattints a képre!!

A Kantár-száron vezetett nyíribronyi együttes átcsapott vágtába: a szerdai „hatpontos” pótmeccsen 5-3-ra legyűrte a szomszédvár Leveleket.

Az elnyűhetetlen Kantár József (jobbról) még mindig roppant gólérzékeny Fotó: Hegedűs Zoltán

Kantár József játékos-edző a szó minden értelmében a – a megye kettő Pannónia Zrt. csoportban a bennmaradásért hajtó – ibronyi legénység élére állt: a negyvenhat éves csatár négy gólt hintett, amivel elvitathatatlan érdemeket szerzett a létfontosságú győzelem kiharcolásában.

– Időnként előfordul, hogy betalálok, csak egyre nehezebb, nem vagyok már a régi – szerénykedett Kantár József, aki tizennégy gólnál tart az aktuális idényben – Bár csütörtök reggel egész jól fel tudtam kelni, ami azért nagy szó az én koromban. Mindig helyén kezelem a dolgokat, mindenesetre szívemen viselem a csapat sorsát, azt gondolom, ez mindig, mindenhol így volt. Télen minden edzésen ott voltam, ennek előnyét érzem a meccseken, mondjuk, nekem ez kutyakötelességem: hogy várjam el a többiektől, hogy ott legyenek, ha éppen az edző hiányzik… Ha lehet, annyit kívánnék, bár csak a többiek is rúgnának gólt!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .