Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonhatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén – zárt kapu mellett.

A csengeri kispadon azt fürkészik, mire megy a csapat a Baktalórántháza ellen az őszi összecsapás „visszavágóján” Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 26. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tarpa (1.)–Nagyhalász (8.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – A feladat adott, amit egy nagyon jó futballt játszó csapat ellen kell teljesíteni, de bízom a fiúkban, hogy megbirkóznak a nyomással.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – A listavezetőhöz látogatunk, nem mi vagyunk az esélyesek, de már többször is bizonyítottuk, hogy „a Halászt” soha nem lehet félvállról venni. Ennek szellemében készülünk erre a mérkőzésre is, és azon leszünk, hogy megnehezítsük ellenfelünk dolgát.

Nyírmeggyes (10.)–Fehérgyarmat (16)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Remélem, okoltunk a Gyarmat elleni pótmeccsen kapott pofonból, egyben ráébredt mindenki arra, hogy senkit nem szabad lebecsülni. Hazai pályán csak egy célunk lehet: a győzelem.

Imre Zsolt, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – Nagyon nehéz meccsre számítunk, ha egyáltalán ki tudunk állni. Reménykedem, hogy a múlt hétvégén tapasztalt hozzáállást át tudjuk menteni erre a mérkőzésre.

Csenger (9.)–Baktalórántháza (12.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Szeretnénk a jó sorozatunkat folytatni, bízom benne, hogy a fiúk kitartása nem csökken, mert egy hét leforgása alatt a harmadik komoly meccset fogjuk játszani.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Több kollégámhoz hasonlóan én is panaszkodhatnék, de ettől nem leszünk előrébb. Csengerben minden csapatnak normál esetben is nagyon nehéz nyerni, megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből.

Vasárnap

Gyulaháza (14.)–Mátészalkai MTK (7.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Szeretnénk itthon tartani a három pontot, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, éppen ellenkezőjét kell tennünk annak, miknt amit szerdán csináltunk. Bízom benne, hogy az eltiltottak visszatérésével meg tudjuk nyerni a mérkőzést.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Gyulaházán nem egyszerű pontot, vagy pontokat szerezni, de az utóbbi két elvesztett mérkőzés után nem maradt más lehetőségünk, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy pozitívan jöjjünk ki ebből a fellépésből.

Mándok (11.)–Austria Juice-Vásárosnamény (5.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – A hétközi Kemecse elleni mérkőzésnek annyi pozitívuma volt, hogy az utolsó pillanatig harcoltunk a pontszerzésért, attól félek, hogy a Naménnyal szemben ez kevés lesz. Ideje lenne már győzni…

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Hektikus szezont futunk, ennek ellenére még mindig ott vagyunk az első hatban és szeretnénk megtartani ezt a pozíciót. Ehhez a hátralévő mérkőzésekből négy-öt pontot kell szerezni, hogy ezt mely meccseken fogjuk realizálni, azt nem tudom, mivel erős ellenfelek várnak ránk, tehát ehhez is bravúrokra lesz szükség.

Ibrány (6.)–Nyírgyulaj (2.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Véleményem szerint a megye egy legjobb keretével rendelkező csapatát fogadjuk a hétvégén, mi viszont meccsre meccsre jobb játékkal tudunk előrukkolni, szeretném, ha a hétvégén folytatódna ez a tendencia.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Jó formában lévő hazai csapathoz látogatunk, ahhoz, hogy pontot tudjunk szerezni, maximális hozzáállás szükségeltetik.

Újfehértó (4.)–Kemecse (15.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra céljaik eléréséhez. Egyáltalán nem számítok könnyű meccsre, ahogy sűrűsödik a program, sajnos mi is nehezen tudunk hiányzók nélkül pályára lépni. Ettől függetlenül természetesen minden meccsen szeretnénk tovább gyarapítani pontjaink számát. Kemecsének mindenképp azt kívánom, hogy harcolják ki a bennmaradást!

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Sűrű a program, de férfiasan beleállunk a hétvégi a meccsbe is.

A Nagyecsed–Balkány mérkőzést elhalasztották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .