Kattints a képre!!

A megyei első osztályú bajnokság hétvégi, huszonhatodik fordulójában révbe érhet – bajnok lehet a tabellát vezető Tarpa!

Csúcsra érhet, bajnok lehet a tarpai együttes Fotó: háromhatár hírei

A beregiek szombaton a Nagyhalászt fogadják és győzelem esetén immár behozhatatlan különbséggel aranyozhatják be a szezont. Jelenleg tizennyolc pont előnnyel rendelkeznek a második helyezett Nagyecseddel szemben, amely ugyan egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, akárcsak a harmadik Nyírgyulaj (utóbbi ráadásul két egységgel szorul az Ecsed mögé…), de egyik csapat sem vághat eléjük a hátralévő fordulókban. Az Újfehértó két meccsel játszott kevesebbet, mint a listavezető Tarpa, de ha – még egyszer hangsúlyozandó – nyer a következő fellépésén az éllovas, már Piskóti Zsolt legénysége sem gátolhatja meg a bajnokavatást.

Alighanem ez lenne az ideális a Tarpa számára, amely így igazán feldobodott állapotban vívhatja május 5-én az Amatőr Kupa-döntőt a Dunavarsány ellen.

A bajnokság élcsoportja (30 fordulót rendeznek): 1. Tarpa 67 pont/25 mérkőzés, 2. Nagyecsed 49/24 mérkőzés, 3. Nyírgyulaj 47/24 mérkőzés, 4. Újfehértó 47/23 mérkőzés

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .