Kattints a képre!!

Törökék sok pontot „fogtak” az elmúlt időszakban: így bár becsúsztak bakik (a sereghajtó Fehérgyarmat otthonában például elvéreztek..), elhúzták a csíkot a veszélyzónából.

Török Sándor családjában kitaposott út vezet a focipályára: hamarosan nagyobbik fia is meggyesi színekben játszhat Fotó: tudósítónktól

Ha valaki nem tudná, a Nyírmeggyesről szól a „rege”, konkrétabban a kilencedik helyen állomozó megyei első osztályú csapat frontemberétől, Török Sándorról. A jelentős játékos pályafutást felmutató, több NB-s együttesben szerepelt harminckilenc esztendős balszélső góllal „segített be” a Mátészalka elleni győzelembe (3-2), szóval még mindig képest kunsztokra.

– Rapszodikus csapat vagyunk, fejben dől el nálunk minden: valamennyi játékos dolgozik és ez azért nagyban befolyásolja a teljesítményt – taglalta Török Sándor a Meggyes bravúroktól, no meg váratlan vereségektől hangos idényét. – Na és két hét téli felkészülés, egyetlen edzésmeccs után ember legyen a talpán, aki ezt gond nélkül megússza. Pláne, hogy a vírushelyzet sokakat „gatyára” tett: gyakorlatilag hónapok óta az megy, hogy játszunk, ne játszunk, itt a Covid, ott a Covid, hát, nem egyszerű, soha nem volt ilyen. Azt azért még elmondanám: örülünk, hogy jó esélyünk van kiharcolni a bennmaradást, ezt ígértük korábban, amit teljesítünk. Persze, mindig érnek pozitív impulzusok, amelyek erőt adnak a folytatáshoz, az ember ugyebár szereti a focit ebben nőtt fel, éppen ezért, bár lassan én is benne vagyok a korban, nehéz abbahagyni. Kedden volt négyhónapos a kisfiam, a legifjabb Török Sanyika, egyre nehezebb három-négy felé szakadni: munka, család, foci, egyéb tennivalók, de megyünk, csináljuk! De hál’ istennek már itt az utánpótlás: nem sokára a másik fiam, Márk is beszáll focizni a meggyei U14-es csapatba.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .