Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén – zárt kapu mellett.

Küzdelmes mérkőzés vár a kék mezes újfehértói, akárcsak az éllovas tarpai együttesre Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 25. forduló (kezdés: 17 óra)

Kemecse (15.)–Ibrány (6.)

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – A múlt heti játékunk biztató volt, ha a lendület kitart, akkor ezúttal is kedvező eredményt érhetünk el.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Sajnos, most már a második olyan tavaszi meccset játszottuk, amikor az utolsó percekben kaptunk gólt és ezért csak saját magunkat okolhatjuk, mert ez semmi máson nem múlt, csak a figyelem és koncentráció hiányán. A hétvégén egy olyan Kemecséhez utazunk, amely a bennmaradásért küzd, nekünk viszont ezzel semmilyen formában nem szabad foglalkoznunk, azt a játékot kell mutatnunk, amit Mándokon az első félidőben nyújtottunk, akkor sikeresek lehetünk.

Nyírgyulaj (4.)–Mándok (11.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az aktuális helyezésektől függetlenül mindig igazi, parázs rangadót vív egymással a két csapat, alighanem most sem lesz másként.

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Alvó ügynökeimet is aktivizálnom kell, hogy ki tudjunk állni a Gyulaj ellen, de így sem feltartott kézzel lépünk pályára.

Austria Juice-Vásárosnamény (5.)–Gyulaháza (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Ha a múlt heti hozzáállás kitart és a helyzeteket is megfelelő százalékban értékesítjük, akkor sikeresek lehetünk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Helyzetünk hétről hétre egyre nehezebb, ráadásul sérülések és betegségek hátráltatják munkánkat, ettől függetlenül szeretnénk „pontosan” hazatérni Naményból.

Mátészalkai MTK (7.)–Csenger (10.)

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Az utóbbi elvesztett mérkőzés hidegzuhanykényt szolgált. Most felfrisssülve, mint a nyári zápor után a friss hajtás, új célokat kitűzve, türelmetlenül várom a szombati Csenger elleni, amúgy is rangadó illatú meccset és annak kimenetelét.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Az elmúlt heti győzelem nagyon jót tett a lelkünknek, remélem, a fiúk megmutatják, hogy idegenben is hasonlóképpen fognak küzdeni és hajtani. Bízunk benne, hogy mindez eredménnyel is párosul.

Baktalórántháza (13.)–Nyírmeggyes (9.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – A legutóbbi két Meggyes elleni találkozót elbuktuk, igaz, mindkettőt idegenben játszottuk, éppen ezért most hazai pályán mindenképpen illik megszakítani ezt a sorozatot. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három pontot.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A Bakta jobb csapat annál, mint a táblázaton elfoglalt helyezése mutatja, de a futball egy rafinált játék, nem mindig a jobb csapatok győznek. Egy viszont biztos, hétvégén az fogja nyerni a meccset, amely csapat több gólt szerez…

Vasárnap

Fehérgyarmat (16.)–Nagyecsed (2.)

Imre Zsolt, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – A múlt heti csúfos vereséget szeretnénk feledtetni, mindent meg fogunk tenni, hogy emelt fővel hagyjuk el a pályát.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A két csapat tabellán elfoglalt helyezését félre kell tennünk, tudjuk, idegenben sehol nem egyszerű, ettől függetlenül három ponttal szeretnénk távozni.

Balkány (12.)–Tarpa (1.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Ez az a mérkőzés, amelyen igazából nem kell izgulnunk, öt ifistával kiegészülve megpróbálunk becsületesen helytállni.

Mihaljo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Mivel mindkét csapatnak nagy szüksége van a győzelemre, ezért igazán parázs, férfias küzdelemre számítunk a pályán.

Nagyhalász (8.)–Újfehértó (3.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Az elmúlt hét sokat kivett a csapatból, próbálunk regenerálódni. Egy nagyon jó formában lévő együttest fogadunk és a papírforma alapján nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de mindent megteszünk, hogy pontokat szerezzünk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A szezon egyik legkeményebb idegenbeli mérkőzése vár ránk. A Nagyhalászt remek játékosok alkotják, nagyon nehéz „pontosan” távozni tőlük. Továbbá az is nehezíti a dolgunkat, hogy sok játékos az elmúlt hetekben betegségek, sérülések miatt nem tudott edzeni. Nyílván mindent elkövetünk majd, felkészülünk becsülettel és meglátjuk ez mire lesz elég.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .