Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonharmadik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

Az őszi Gergelyiugornya–Nyírkarász mérkőzés visszavágóján talán ismét ügyelnek a látványra a felek Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra)

Vasárnap

Fényeslitke (8.)–Pátroha (5.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Rendkívül nehéz meccsre számítok, amelyen nem mi vagyunk az esélyesek, ami mellettünk szól, a hazai pálya előnye.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Sajnos, a hétvégén több játékos megsérült, így nehéz feladat elé nézünk, de biztos vagyok abban, a pályára lépő srácok férfiasan helyt fognak állni, ahogy eddig tették.

Szabolcsveresmart (12.)–Kék (9.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nincs mit ragozni, nyerni kell!

Fabók István, a Kék edzője: – Úgy gondolom, a jó cselekedeteink sorát a hétvégi Pátroha ellen meccsel letudtuk. Vezetünk, majd kikapunk, nem kis zavart érzek a zéterben! Túl vagyok két enyhe lefolyású infarktuson, meg minimum három agyi történésen. De azért van olyan játékosom, aki csak akkor motivált, ha kezdő, a kispadról szerinte nem tud motiváltan beszállni. Számomra ez olyan csapás, mint amikor a Ewing család megtudta, hogy villannyal is megy autó. Na, de itt a következő etap, ahol már virítani kellene valamit, az új szerkón kívül. Motivációs és ráhangolási céllal benevezem a csapatot két online úszóversenyre, kimondottan a rajt-cél miatt.

Jéke (13.)–Őr (14.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – Az Őrnek is életbevágó a három pont megszerzése, de… A hazai meccsekben van egyfajta kötelezettség, és extra erőt ad a küzdésben, ami az ilyen meccsek megnyeréséhez kell! Nincsenek bennem kételyek, hogy ezt a csapatunk érzékeltetni is fogja ellenfelünkkel! Különösképpen azért is, mert ez egy újabb „hatpontos” meccs, amelynek végképp nagyon fontos a megnyerése! Csak a győzelem elfogadható ezen a hétvégén!

Szabó Attila, az Őr játékos-edzője: – Ha a helyzetkihasználásunk jobb lesz, mint az előző mérkőzésen, akkor lehet keresnivalónk.

Tiszakanyár (3.)–Nyírmada (15.)

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Nem szeretnénk abba a hibába esni, mint a legutóbbi hazai meccsünkön, ahol helyzetek sokaságát hagytuk ki. Ezért mindenkitől koncentrált játékot várok, és ha ez így lesz, otthon tarthatjuk a három pontot.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Dobogón lévő csapattal meccselni sohasem könnyű feladat, persze az akadályok azért vannak, hogy leküzdjék őket, hogy ez nekünk jelenleg hogyan sikerülhet, az most egy gordiuszi csomó szintű feladvány. Remélem, hogy minden hadra fogható játékos átérzi ennek a feladatnak a súlyát és együtt megoldjuk a feladványt.

Záhony (4.)–Tuzsér (6.)

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Újabb szomszédvári rangadó következik! Hétvégi fellépésünk nem tartozik a könnyebben vehető mérkőzések sorába: masszív, sokat futó, kellemetlen, stílusú csapat a Tuzsér. Bár volna mit törlesztenünk, sajnos mi még mindig azzal küzdünk, hogy egyáltalán ki tudunk-e állni. Az edzés, persze ebben a helyzetben tabu…

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Ha szezon kezdetekor azt mondja nekem valaki, hogy a bajnoki hajrában úgy utazunk majd Záhonyba, hogy a két csapat között alig több, mint két győzelmi pont különbsége lesz, nem beszélve a két levont büntető pontunkról, akkor biztosan jól kinevetem és felvilágosítom a megyei futball erőviszonyairól! A záhonyi csapat egyértelmű esélyese volt a bajnoki címnek, mind a játékosállomány, mind pedig a háttér adott egy magasabb osztályhoz. Mostanára viszont úgy érzem, hogy az „arany” kicsúszni látszik a kezeik közül, mert ellenfeleik nem hiszem, hogy túl nagyot hibáznának. Az elmondottak ellenére mégis azt gondolom, hogy egy Záhony-Tuzsér bármilyen körülmények között rangadó! Csak azt sajnálhatjuk, hogy szurkolók még most sem lehetnek a lelátókon, mert biztosan szép számmal kilátogatnának mind két településről. Abszolút teher nélkül játszhatunk, mert nem mi vagyunk a meccs esélyesei, viszont egy ilyen rangadón nem adhatjuk csak úgy tálcán a hazaiaknak a győzelmet. Küzdjenek csak meg érte!

Vaja (2.)–Dombrád (16.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Céljaink nem változtak, a legfontosabb továbbra is az, hogy felszabadultan futballozzunk minden mérkőzésen. Ha ez megvalósul, akkor jó eredményt érünk el, ellenkező esetben meglepetés is születhet…

Tóth János, a Dombrád edzője: – Olyan támadójátékkal, mint a vajai, ebben az idényben még egy csapatnál sem találkoztam. Korrekt edző, korrekt játékosok, remélem azért meg tudjuk nehezíteni a dolgukat, ezért mindent meg fogunk tenni.

Újdombrád (7.)–Ladányi TC (10.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Otthon mindenképpen a győzelem reményében lépünk pályára, amihez a múlt heti, Gergelyiugornya elleni mérkőzés második félidejében mutatott teljesítmény jó alap lehet.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nehéz mérkőzés elé nézünk egy jó csapat otthonában, de nem megyünk feltartott kézzel, megpróbálunk pontot vagy pontokat szerezni.

Nyírkarász (11.)–Gergelyiugornya (1.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A csapat legutóbb nagyon fontos győzelmet aratott és nem mellesleg a többi alsóházi eredmény is jól alakult számunkra. De ezúttal a csoport jelenlegi legjobb csapata és bajnokaspiránsa látogat hozzánk, talán nekünk is illik bizonyítani, hogy nem itt a helyünk!

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Újabb nehéz mérkőzés következik számunkra. A Nyírkarász, ha teljes kerettel tud kiállni, bárkinek tud kellemetlen perceket szerezni, éppen ezért nagyon fegyelmezetten kell játszani ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Bízom a csapatban és a győzelemben.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Kattints a képre!

Kattints a képre!!

Ide írd a szöveget

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .