Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonharmadik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A csíkos mezes szatmárcsekei csapat a hétvégi kényszerpihenő után lép ismét színre Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 23. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Csengersima (2.)–Milota (12.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A Milota masszív ellenfél, amely nagyon tud küzdeni és akár meghalni a pályán a sikerért. Többnyire gondokkal küszködnek hétközben, ami a hétvégén mutatott játékon aztán nem látszik. Nem vesszük félvállról őket és itthon tartjuk a három pontot.

Elek László, a Milota edzője: – Az esélytelenek nyugalmával utazunk egy lehetetlen küldetésre, ahol minden csapat elvérzett eddig. Valószínű ránk is ez vár, de megpróbáljuk megnehezíteni a hazai csapat dolgát, mint ahogy tettük ősszel.

Tisztaberek (8.)–Nagydobos (5.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hétvégén ismét erős ellenféllel nézünk szembe, de ha maximálisan odateszik magukat a fiúk, akkor revansot tudunk venni az őszi zakóért.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Berekre utazunk, sportszerű jó csapathoz. Javítani szeretnénk a múlt heti kisiklást, ami nem lesz könnyű Oroszi Pistiék otthonában.

Sonkád (13.)–Nyírbátor (1.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, de odatesszük magunkat, meglátjuk, ebből mi sül ki.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – A kiesés ellen küzdő hazaiak már többször bizonyították, hogy vigyázni kell velük, ehhez tartjuk mi is magunkat.

Vasárnap

Encsencs (6.)–Szatmárcseke (7.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Mindent meg fogunk tenni, hogy itthon maradjon a három pont. Több játékosom is bizonyítani szeretne, remélem, sikerül is nekik.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Utoljára akkor voltunk Encsencsen, amikor még én is fociztam és ez nem tegnap volt… Úgy néz ki, a hétvégén teljes lesz a létszám, a nagyon jó erőkből álló hazaiak ellen megpróbálunk pontot, pontokat szerezni.

Nábrád (14.)–Vámosoroszi (3.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Azt szokták mondani, jó csapat ellen lehet jól játszani, ehhez mi most megkapjuk az ellenfelet, a többi rajtunk is múlik.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Minden pontért meg kell szenvednünk, pláne idegenben. Nem lesz ez másként most sem.

Nyírvasvári (4.)–Nyírcsaholy (11.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Kiszámíthatatlan ellenfél a Nyírcsaholy, amit az elért eredményei is tükröznek. Mi viszont a szabadnapos hétvége után a játékra kiéhezve várjuk a mérkőzést és természetesen győzni szeretnénk.

Czine Máté, a Nyírcsaholy edzője: – Nagyon nehéz helyzetben vagyunk! Nem tagadom, van bennem egy pici félsz, ugyanakkor azt is tudom, bárhol, bárki ellen képesek vagyunk győzni! Nehéz mérkőzésre számítok, de nem adjuk majd olcsón a bőrünket! Ahhoz, hogy a végelszámolásnál célt érjünk, innentől kezdve nekünk kell majd az életünk meccseit játszani, valamint nekünk kell majd életünk góljait is rúgni!

Szabadnapos: Ópályi, Kocsord

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .