Kattints a képre!!

…és most már tényleg. Annyi elhalasztott mérkőzés után szerdán ismét pályára lép a Levelek: a megye kettő Pannónia Zrt. csoportban szereplő együttes pótolja a korábban ugyancsak elodázott tiszalöki túráját.

Csaknem hatvan nap elteltével léphet újra pályára a piros mezes leveleki csapat Fotó: Szmolka Tamás

Legalábbis a levelekiek eltökéltek, hogy a Nyíregyháza Spartacus II. elleni, február 28-án rendezett hazai meccs után újra bajnokit játszanak. Mint ismert, a Szpari „fakóval” szemben vívott találkozón rosszul lett az egyik futballistájuk, akiről kiderült, hogy elkapta a koronavírust, majd néhány nap múlva a keret több tagja jutott hasonló sorsra. Majláth Sándor együttese – amely időközben a táblázat utolsó helyére tolatott vissza – azóta valamennyi fordulót kihagyta, vagyis a tavaszi idényben még egyetlen összecsapást sem játszott le, ami alighanem páratlan országos viszonylatban is! A Tiszalök elleni mérkőzés egyébként a huszonegyedik kör programjának részét képezi, ezt pótolják hétközben a felek.

Idevágó információ, hogy a csoportban további két meccs lesz szerdán: a Geszteréd–Kállósemjén és a Nagykálló–Nyíribrony kilencven percet ugyancsak holnap játsszák.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .