Kattints a képre!!

Szó se róla, Mészáros Gábor nem lógatja a lábát. Szombaton délután meccs, vasárnap reggeltől családi meló, hétfőtől suli – utóbbi az újkori módi szerint online, otthon gubbasztva.

Mészáros Gábor: Jöjjön, aminek jönni kell! Fotó: tudósítónktól

A Kemecse tizennyolc éves futballistája csereként, a megsérült Hokk Balázs helyére ugrott be a Nagyhalász elleni megye egyes bajnoki (1-1) harmincadik percében, amelyen a bennmaradásért hajtó csapata fontos „segédpontot” szerzett. Ami azt illeti, az ifjú középpályásnak igazán szívügye a kemecsei brigád alakítása, elvégre a pályáról kőhajításnyira lakik, unokatestvére, Mészáros Márton szintén a keret tagja, úgyhogy van miért lelkesedni.

– Kölyökkorom óta itt focizok, úgymond felverekedtem magam a nagycsapatba, persze, hogy beleadok mindent a jó szereplés érdekében – nyomatékosította Mészáros Gábor, aki együttesével egyetemben csaknem egy teljes hónap kényszerszünet után lépett ismét színre. – Benne volt a pakliban, hogy kezdek Halászban, végül Hokk Béla edző másként döntött, majd jött Balu sérülése, így hirtelen kellett beállnom. Tudom nagy a tét számunkra, viszont izgulni sem maradt idő, egyébként is játék közben nem foglalkozom semmivel. Azért fura volt a szezon közben ennyit kihagyni, de szerintem a hosszú kihagyáshoz képest nem játszottunk rosszul. Nagyon szeretnénk kiharcolni a bennmaradást, most e körül forog minden, csak már ne legyen több betegünk, mert rendesen sújtott minket a vírus.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .