Kattints a képre!!

Szó szerint szíven ütötte a hír Mogyorósi Ádámot: a huszonkét éves játékos a közelmúltban azzal szembesült, hogy – szigorú orvosi javaslatra – be kell fejeznie a futballt!

A korábbi bokatörés után Mogyorósi Ádámot meglátogatta Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője, aki akkor aligha gondolta, hogy már nem számíthat játékosára… Fotó: tudósítónktól

Az Újfehértó megyei egyes csapatának játékosa 2019 novemberében lépett utoljára pályára, kálváriája pedig már korábban elkezdődött, amikor az Apagy elleni – még a másodosztályban – bajnokin eltört a bokája. Az igazi dráma pedig az elmúlt év karácsonyán történt…

– Sajnos, az ünnepek alatt kiderült, hogy magas a vérnyomásom, ráadásul szívritmuszavart állapítottak meg – közölte Mogyorósi Ádám. – Semmi előzménye nem volt, derült égből villámcsapásként ért az egész: tejesen váratlanul egyszer csak kiugrott a pulzusom, a vérnyomásom durván felszaladt, azóta a normál értéknél sokkal magasabb. Megdöbbentem, mert gyerekkorom óta sportolok, a futball mindennapok részét képezte. Az orvosom pedig egyértelműen azt mondta, hogy a focit nem szabad folytatni! Nagyon nehéz elfogadni, hogy egyik pillanatról a másikra itt a vége! Egyelőre semmi remény nincs: nem tudom mire vélni, nem hittem, hogy valaha ilyen bajom lesz, az nyugtat valamennyire, legalább időben kiderült, így elkerülhetem a nagyobb problémát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .