Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex idegenben, míg a Kisvárda Master Good II. hazai pályán folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport harmincadik fordulójában.

A fehér mezes Kisvőrda II. az élmezőnyhöz tartozó Balassagyarmat életét próbálta megkeseríteni Fotó: kisvárdafc

A tabellán harmadik Jászberény otthonában színre lépett sényői csapatban több titán kezdőként kapott lehetőséget, így például a húsz esztendős Magyar Gábor, vagy a nála két esztendővel ifjabb Jócsák Dávid. A hazaiak nem vicceltek, mindjárt a negyedik percben – szabadrúgásból – nagy lökettel kínálták meg Gazsi Tamás kapust, aki mutatós vetődéssel hárított, válaszképpen Barcsay Márk lövését védését védte az ellenfél cerberusa. …és eljött a nagy pillanat, amiért Jócsák Dávidot bátran bevette a sényői stáb: még az első félidő derekáig sem ketyegett le az óra, midőn a támadó biztos lábbal értékesítette a – saját maga kiharcolta, majd megítélt – tizenegyest! Az előny viszont nem tartott ki a szünetig: jobb oldali szabadrúgást követően az üresen hagyott Lőrincz Attila közelről egyenlített.

A második félidőben jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, lehetőség éppenséggel azért adódott a szabolcsiak előtt, nem is egy, és a végén, a legjobbkor egy védelmi megingást kihasználva Lizák Bence megszerezte a győztes gólt!

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Balassagyarmat ellen.

NB III., Keleti csoport: 30. forduló

Jászberény–Sényő-Carnifex 1–2 (1–1)

Jászberény, zárt kapu, v.: Újhelyi T. Sényő: Gazsi T. – Bodó G., Fabu M., Boros D., Farkas M., Schmidt P., Magyar G., Jócsák D. (Kapacina V.), Barcsay M. (Barta G.), Molnár M. (Lizák B.), Orosz M. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Lőrincz A., illetve Jócsák D. (11-esből), Lizák B.

Imrő László: – Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, bár a Berénnyel mindig ilyet vívunk. Egy egynél megvoltak a lehetőségeink, hogy szerezzünk egy gólt, majd a hazai csapat hagyott ki nagy helyzetet. Mindkét csapat a győzelemre játszott, ebből most mi jöttünk ki jobban.

Kisvárda Master Good II.–Balassagyarmat 0–0

Kisvárda, zárt kapu, v.: Tóth T. Kisvárda II: Odincov – Kramár, Vass O., Ene (Czene Z., 59.), Sikorszki (Honcsar, 80.) – Szőr, Avetiszjan – Szavcsenko (Luscsik, 80.), Czérna (Gyüre, 69.), Kovácsréti (Szentes D., 59.) – Himics. Edző: Kocsis János

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .