Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonkettedik fordulójában egy mérkőzést játszottak szombaton.

A fehér mezes tuzséri együttes az élmezőnyhöz tartozó a Tiszakanyárt fogadta Fotó: Lakatos Tibor

Tuzsér–Tiszakanyár 0-4 (0-0)

Tuzsér, zárt kapu, v.: Tordai. Tuzsér: Csuka M. – Fábián I., Balogh R. (Jónás M.), Iván A., Balogh Zs., Jónás H., Iván E., Jónás M., Szőke R. (Iván T.), Boda R. (Lakatos M.), Balogh A. Edző: Szabó István. Tiszakanyár: Csáki T. – Bodnár G. (Dancs M.), Cire G., Illés A., Németh D. (Szabó M.), Nagy Á., Oláh L. (Dobrai D.), Csáki R., Timkó Zs. (Szaharda), Jánvári D., Pásztor A. Játékos-edző: Oláh Levente. Gól: Németh D. 2, Nagy Á., Oláh L.

Szabó István: – Az első félidőben nagyszerűen futballoztunk, gólt is szereztünk, amit sajnos, a játékvezető talán jogtalanul érvénytelenített, így nem volt benne a mérkőzésbrn a nagy különbségű vereség. A szünet után sajnos, egy hatperces rövidzárlat megpecsételte a sorsunkat, emiatt megszakadt tavaszi veretlenségi sorozatunk. Talán annak az egy dolognak örülhetünk, hogy egy ilyen jó, tudatos futballt játszó ellenféltől szenvedtünk vereséget.

Oláh Levente: – Az első félidő első felében pontatlanul és kapkodva játszottunk, aztán mezőnyfölényben futballoztunk, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítani. A második félidőben mutatott játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. Hozzáteszem, mindezt kulturáltan és sportszerűen játszó ellenféllel szemben és korrekt játékvezetés mellett.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .