Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonnegyedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén – zárt kapu mellett.

A sárga mezes ibrányi együttes vette a legutóbbi akadályt, míg a Gyulaháza ezúttal hazai pályán törekedhet bravúrra Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 24. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Nyírmeggyes (9.)–Mátészalkai MTK (7.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A srácok meglehetősen motiváltak a hétvégi meccsel kapcsolatban, de nem azért, mert szomszédvári rangadót játszunk, sokkal inkább azért, mivel az elmúlt hetek kudarcait szeretnék feledtetni.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Az utóbbi három mérkőzésen bebizonyította a csapat, hogy jó passzban van. Ezt tapasztalva, bizakodva utazunk Meggyesre.

Csenger (10.)–Austria Juice-Vásárosnamény (5.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A legutóbbi hazai meccsen sikerült megszakítani egy rossz sorozatot, bízom benne, ott folytatjuk, ahol akkor abbahagytuk. A győzelem lendíthetne rajtunk igazán.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Sajnos, be kell látni, nem sikerült Deskó Dávidot és Szabó Rolit pótolni. Mint ahogy azokat a játékosokat sem, akik heteket, hónapokat hagytak ki sérülés, betegség vagy egyéb okok miatt. Sajnos, mostanra elfogytunk, szétestünk, kár ezért a szezonért, mert jó kis csapatunk volt, amely nem csak eredményesen szerepelt, mindemellett jó focit is játszott. Talán ennek is köszönhető, hogy nincsenek kiesési gondjaink és szerencsére, már nincs sok hátra. Megpróbáljuk a hátralévő időt valahogy túlélni.

Tarpa (1.)–Fehérgyarmat (16.)

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – A Gyarmattal mindig jó mérkőzéseket játszunk, ráadásul a bajnokság hajrájában minden megszerzett pont aranyér ér, így természetesen szeretnénk nyerni.

Imre Zsolt, a Fehérgyarmat edzője: – Mindent megteszünk, hogy megnehezítsük a bajnokesélyes dolgát.

Nagyecsed (3.)–Baktalórántháza (15.)

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Szeretnénk továbbra is az élmezőnyhöz tartozni, így a feladatott adott, itthon kell tartani a három pontot.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Szerdán sajnos, nem csak két pontot vesztettünk el az utolsó percekben, hanem több játékosunkat is eltiltás miatt. Így nagyon nehéz dolgunk lesz az egyébként is jól szereplő Ecsed otthonában.

Nagyhalász (8.)–Kemecse (15.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – A hétközi mérkőzésen jelentősen megfogyatkoztunk, de a csapat tartását mutatja, hogy a hátrányát le tudta dolgozni. Tudjuk, minden egyes pontért keményen meg kell küzdeni, éppen ezért nem ígérkezik könnyűnek a hétvégi mérkőzés, annál is inkább, mert ellefelünknek minden pontra szüksége van. De azon leszünk, hogy tovább nyújtsuk veretlenségi sorozatunkat.

Hokk Béla, a Kemecse edzője: – Majd az élet és a vírusjárvány eldönti az összeállítást…

Vasárnap

Gyulaháza (14.)–Nyírgyulaj (4.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Megpróbáljuk megnehezíteni a vendégek dolgát, mert nagyon nagy szükségünk van minden pontra.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A kiesés ellen harcoló hazaiakkal szemben felszabadult, jó játékot várok, ami remélhetőleg eredményes szerepléssel párosul.

Mándok (11.)–Ibrány (6.)

Dancs Attila, a Mándok edzője: – Ideje összekapni magunkat és elkezdeni a pontgyűjtés, ha nem akarunk a végelszámolásnál izgulni. Az, hogy most éppen egy olyan Ibrány jön, amelyet jó csapatnak tartok, akkor most ellene kell megtenni mindent a jó szereplés érdekében.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Egy igazán kétarcú csapathoz látogatunk, mert, ahogy Dunga cimborám többször nyilatkozta, képesek bárkit „elkapni”, ugyanakkor bárkitől kikapni. Remélem, ugyanazt a magabiztos játékot tudjuk nyújtani, mint a legutóbbi meccsen, ebben az esetben esélyünk lehet a sikerre.

Az Újfehértó–Balkány mérkőzést elhalasztották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .