Kattints a képre!!

Az MLSZ elnökségének határozata szerint a 2021/2022-es bajnoki évre vonatkozóan az NB III. és a megyei első osztályú férfi felnőtt bajnokságokban is kötelező nevezési feltétel az amatőr licenc megszerzése.

A piros mezes fehérgyarmati csapat a következő szezonban alacsonyabb osztályban szerepel Fotó: háromhatár hírei

Ezt a kérelmet az egyesületeknek 2021. április 10-ig volt lehetőségük feltölteni az IFA-rendszerbe, majd április 25-ig pótolhatják az esetleges hiányosságokat. Információnk szerint az amatőr licenc feltöltéssel 20 egyesület élt, melyek közül a Tarpa az NB III-ba adta be licencét.

A jelenleg az „élvonalban” szereplő, sereghajtó Fehérgyarmat nem kért megye egyes licencet, holott a csapatnak még lenne esélye kiharcolni a bennmaradást, igaz, ehhez látványos feltámadásra lenne szükség… Vagyis, a szatmáriak a következő szezonban mindenképpen alacsonyabb osztályban indulnak! Információnk szerint a másodosztály mezőnyéből a Kállósemjén, Kótaj, Nyíregyháza Spartacus II. (Pannónia Zrt. csoport), a Gergelyiugornya, (Nyírerdő csoport), valamint a Nyírbátor (Kelet-Magyarország csoport) kért első osztály licencet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .