Kattints a képre!!

Letűnt időket idézet meg a szombati megye kettes bajnokin Bandula Gusztáv: a Csengersima tizenkilenc éves futballistája ördöngös cselekkel szédítette a Kelet-Magyarország csoport élén nyomuló Nyírbátor védőit.

Bandula Gusztávnál tényleg jó helyen van a labda Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Manapság, ha valaki cselsorozatba keveredik, rendszerint úgy felrúgják, hogy leolvassa a göncölszekér alvázszámát, hogy cifrábbat ne mondjunk. A simai csatár viszont nem lehetett megfékezni, úgy siklott az ellenfél játékosai között, mint egy angolna, „nyakig” benne volt abban, hogy a hazaiak 3-1-re legyőzték a bajnokság legnagyobb favoritját.

– Volt egy kis ünneplés, összeültünk a csapattal, de nem kell nagy dologra gondolni, nem rúgtuk ki a ház oldalát – súgta meg Bandula  Gusztáv, aki tavaly nyáron igazolt Csengerből a „szomszédba” és a cselezési tudományáról is regélt. – Régebben egyedül is sokat fociztam, próbáltam trükközni, a pályán meg jön magától: igen, mondták már, hogy csak örökölni lehet tőlem a labdát, ez azért van, mert nagyon bizonyítani akartam. Megmutatni Volkán Roland edzőnek, hogy ne bánja meg, ha betesz kezdőként és ott helyem a csapatban. Korábban jártam a Honvéd és a Vasas utánpótláscsapatánál próbajátékon, megfeleltem, viszont családi okok miatt haza kellett jönnöm, mindegy, ez már így alakult. Örülök, hogy hallgattam Rolira, amikor a Simába hívott, jól érzem itt magam: szeretnék segíteni, hogy dobogón végezzünk, a többit majd meglátjuk…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .