Kattints a képre!!

A vajai Soltész bratyók közül Ádám súlyos térdsérülést szenvedett március végén, időközben megműtötték, ez az idény elúszott számára, így Bencére hárult a feladat, hogy a családi szálat tovább gombolyítva emlékezeteset alkosson.

Soltész Bence, akárcsak a vajai csapat nagy formába lendült Fotó: tudósítónktól

Nos, a huszonöt esztendős jobbszélső megtette, amit megkövetelt a szituáció: a megye kettő Nyírerdő csoport vasárnapi – az élen nyomuló Gergelyiugornya elleni – csúcsrangadóján góllal segítette győzelemhez (3-0) a második helyen táborozó vajai legénységet. Nem elhanyagolható tényező továbbá, hogy a listavezetővel szembeni hátrányát négy pontra csökkentő, Siska Attila irányította együttes idestova tizennégy forduló óta veretlen!

– Rettentően szerettük volna megnyerni a mérkőzést, saját magunknak is bizonyítani, hogy helyünk van az élmezőnyben – szögezte le Soltész Bence. – Emellett gólt akartam szerezni, mert nem voltam kibékülve magammal: a hétvégi meccsig négyszer találtam be, ami kevés, ettől többre vagyok képes. Nem mentségként mondom, de sérülések miatt nem tudtam folyamatosan játszani, most végre formába lendültem, bár sokkal fontosabb  a csapat érdeke, mint az egyéni szempont. Éppen ez az erősségünk, a múlthoz képest szerintem sikerült túllépni önmagán mindenkinek, csak a győzelem, a közösség számít. Rajtunk nincs nyomás, egyedül annyit kell tennünk, amit imádunk: focizni és lehető legjobb eredményt elérni. Talán a teljesítményünk is mutatja, tényleg együtt vagyunk, baráti társaság a miénk, ami megkönnyíti a dolgunkat. Kérem azt is írja le: jobbulást szeretnék kívánni a tesómnak, várunk vissza, nagyon nagy szükségünk van a kapitányunkra!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .