Kattints a képre!!

Szabó Ádám alig néhány napja lett nagykorú, mindazonáltal a tizennyolc éves kapus nem utólagos ajándékként kapta meg a lehetőséget, hogy bemutatkozzon a felnőttek között – a Fehérgyarmat színeiben.

Szabó Ádám bemutatkozása igazás siekresnek bizonyjlt Fotó: magánarchívum

A megyei első osztály szerdai, még az őszi idényből pótolt mérkőzésén a sereghajtó gyarmati brigád 3-1-re gyűrték le a Nyírmeggyest, amivel egy rendkívül rossz szériát adtak át az utókornak. A szatmáriak szeptember 23-án, a Kemecse otthonában aratták eleddig egyetlen győzelmüket az aktuális idényben, azóta vajmi kevés sikerélményben volt részük.

– Igazából szerda reggel tudtam meg, hogy én fogok védeni – újságolta Szabó Ádám, aki a fehérgyarmati ifiből „dobbantott a nagycsapatba a hétközi meccsen. Hozzátéve, nem egyedül, több tini is szerepet kapott az ominózus fellépésen. –  Mi tagadás, megdobbant a szívem, izgatott voltam, bár már szerettem volna bemutatkozni a felnőttek között. Hál’ istennek jól sült el, tudtam néhány labdát fogni, elismerem, lehet, olykor bizonytalannak tűnhettem, be kell látni, rutintalan vagyok még. A pályán már elmúlt a feszültség, csak a játékra koncentráltam, persze, segítettek, támogattak a többiek a kezdés előtt és közben is. Jó érzés volt, na, mert azért itt nagyobb a felelősség: eleve magasabb a szint, mint az ifibajnokságban. Ráadásul győztünk, ami ránk fért már. Egyelőre a legfőbb célom, hogy idővel stabil megye egyes kapus legyek, aztán majd meglátjuk: különösen, hogy jövőre fogok érettségizni, majd szeretnék tovább tanulni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .