Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén – zárt kapu mellett.

Az őszi Gyulaháza-Ibrány mérkőzés egyértelmű hőse volt Bandor Ferenc: a hazai kapus két tizenegyest kivédett alighanem a vasárnapi „visszavágón” is lesz dolga Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 23. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Nyírgyulaj (4.)–Csenger (10.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Tavasszal minden pontért, győzelemért komoly munkát kell befektetni valamennyi mérkőzésbe, most sem lesz másként.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Nagyon jó csapat otthonában lépünk pályára, ahol számunka a becsületes helytállás a cél, annál is inkább, mert kevesen vagyunk.

Austria Juice-Vásárosnamény (5.)–Nyírmeggyes (9.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Tudjuk, minden sorozat megszakad egyszer, reméljük, a hétvégén a mi rossz szériánk is és most mi nyerünk egy góllal.

Mátészalkai MTK (8.)–Nagyecsed (2.)

Botos Alexandru, a Mátészalkai MTK játékos-edzője: – Újabb rangadó következik, a jó formában lévő Ecsed jön hozzánk. Mi az utóbbi két pont nélküli mérkőzés után pontot vagy pontokat akarunk szerezni. Tarpán bebizonyítottuk, hogy egységes a csapat, tudom, hogy ugyanezt fogom látni szombaton is, sőt, egy lapáttal erre még rá fognak tenni a srácok.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – Szomszédvári rangadót játszunk. A két csapat kellőképpen ismeri egymást, úgy gondolom, nagy újdonsággal senki nem rukkol elő, szeretnénk „pontosan” távozni, ennek szellemében készülünk.

Baktalórántháza (13.)–Tarpa (1.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Az utóbbi három hét sajnos, nálunk sem a futballról szólt. Nagyon negatív előjelekkel készülünk a bajnokesélyes ellen, de a foci azért szép játék, mert az esélytelenebb csapat is képes olykor meglepetést szerezni.

Mihajlo Ivanicja, a Tarpa edzője: – Tisztában vagyunk azzal, mennyire nehéz kedvező eredményt elérni a Bakta otthonában, de szeretnénk folytatni sikeres menetelésünket, ennek szellemében készülünk.

Vasárnap

Ibrány (6.)–Gyulaháza (14.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Meglehetősen fura hétvégén vagyunk túl, ami biztos, mindig, minden körülmények közt minden egyes játékosom mellett ki fogok állni és véleményüket, döntésüket tiszteletben fogom tartani. Mérhetetlenül büszke vagyok, hogy ilyen srácokkal dolgozhatok folyamatosan. A vasárnapi mérkőzésről annyit, a Gyulaháza jó néhány alkalommal borsot tört az orrunk alá, ezt most szeretnénk elkerülni és hazai pályán begyűjteni a három pontot.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – A múlt heti sikerünk után jó lenne újra pontot, pontokat szerezni.

Fehérgyarmat (16.)–Újfehértó (3.)

Imre Zsolt, a Fehérgyarmat játékos-edzője: – A hétközi győzelmünk nagyon remélem, megfelelő önbizalmat ahhoz, hogy vállalható eredményt érjünk el.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Biztos vagyok benne, hogy a hazaiak a múlt heti pofon után javítani akarnak és tudjuk jól, hogy akadnak gondjaik, de ezt a meccset sem lehet félvállról venni, mert az nagy hiba lenne.

Balkány (12.)–Nagyhalász (8.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Túl sok jót nem tudok mondani, rosszat pedig nem akarok, meglátjuk, vasárnap mennyien leszünk és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a meccsből.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – A Balkánnyal általában színvonalas, fordulatos, izgalmas mérkőzéseket játszunk. Nem titok, hogy a pontszerzés reményében lépünk pályára és mindent megteszünk ennek érdekében.

A Kemecse–Mándok mérkőzést elhalasztották.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .