Kattints a képre!!

Szükség törvényt bont. Betegség, illetve eltiltás hullám söpört végig a mátészalkai kereten, így a megyei első osztályú futballegylet két kapus bevetésével „operált” a táblázat élén nyomuló Tarpa otthonában.

Szilágyi Patrik (jobbról) pályafutása során most futotta a legtöbbet: kapusként – ezúttal mezőnyjátékosként szerpelve Fotó: tudósítónktól

Az egyik, Görbe Florin természetesen kezdőként kapott helyett a 2-1-re elbukott összecsapáson, a másik, Szilágyi Patrik a kispadon várt ugrásra készen. Eddig mondhatni semmi különös, a karcsú létszám miatt viszont a találkozó 66. percében a cseresorból előlépett cerberus is beállt – mezőnyjátékosként. Ekkor 1-1 volt az állás, és nem a huszonegy éves tartalékportáson múlt, hogy végül elúszott a (bravúr)pont szerzés esélye.

– Amikor éppen a tarpai utánpótlásban futballoztam, előfordult, hogy az U16-os csapatban mezőnyben szerepeltem, talán azért, mert labdabiztos játékosnak tartanak – újságolta a beregi színekben pallérozódott Szilágyi Patrik, aki immár harmadik szezonját húzza a szalkai együttesben. –  Már hétközben látszott, hogy elfogytunk, Botos Piri edző pedig szólt, hogy ha úgy adódik, akkor betesz mezőnyjátékosnak: itt volt rám szükség, hát, persze kutyakötelességem segíteni! Az biztos, eddigi pályafutásom során most futottam a legtöbbet, ez hogy úgy mondjam, annyira nem ízlett, így megnyugtatok mindenkit, ha izgult, ha nem: maradok a kapuban!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .