Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport huszonegyedik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett. Vasárnap rendezik a tavaszi szezon csúcsrangadóját, a tabellát hét pontos előnnyel vezető gergelyiugornyai csapat a második helyezett Vajához látogat.

A gergelyiugornyai csapat ezúttal a Vaja elleni rangadón húzna falat a kapu elé… Fotó: háromhatár hírei/Szabó Sándor

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 21. forduló (kezdés: 16 óra)

Vasárnap

Fényeslitke (10.)–Kék (8.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Várjuk vissza a hiányzóinkat, ha teljes lesz a keret és alázattal futballozunk, akkor lesz keresnivalónk.

Fabók István, a Kék edzője: – A kocsmárosunk mondta azt a tiszta számok matematikája és az élettudományok összefüggései egyaránt megerősödnek és egyesülnek. Magyarul, akinek még maradt húsvétról pálinkája, az hozzon! Litkén a pálya a Selyem út mellett fekszik, ahol csak a zárt kapu miatt lesznek vagy százan… Mivel én már kaptam egy Szputnyikot, nem érhet váratlan meglepetés, mert már gondolkodni is akcentussal tudok. Van elképzelésem az eredményes szereplésünkre, de egy hottentotta mondás szerint: Nem lehet új ötleted addig, amíg nem szabadulsz meg egy régitől. Kár, hogy ezt valahogy még én sem értem.

Pátroha (5.)–Őr (12.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Nagyon fontos, hogy megnyerjük a hétvégi mérkőzést. Sajnos, több sérültünk van, ami megnehezíteni a dolgunkat, de nekünk előre kell nézni, ezt a srácok is tudják.

Szabó Attila, az Őr edzője: – Sajnos, megint lesznek hiányzóink, de ez már lassan megszokjuk, így is a pontszerzés reményében lépünk pályára.

Szabolcsveresmart (14.)–Nyírmada (15.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Hál’ istennek végre mindenki bevethető lesz, itthon pedig csak egy célunk lehet, meg kell szerezni a három pontot!

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Hétvégén újabb nehéz mérkőzés következik, amely ráadásul rangadó, ha a helyezéseket nézzük. Mindkét csapatnak óriási szüksége van a három pontra, ezért biztos, hogy kemény és küzdelmes vasárnap vár ránk, de úgy érzem, lassan kiegyenesedünk.

Jéke (13.)–Tuzsér (6.)

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – A Tuzsér szép veretlenségi sorozatnál tart, és ez tiszteletre méltó, gratulálunk nekik! Ennek ellenére azt gondolom, ha a csapat megfelelő módon készül a mérkőzésre és hozzuk a hazai pályán mutatott játékunkat, akkor otthon tarthatjuk a három pontot.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Jó edző, jól felkészített csapat, amely folyamatos fejlődést mutat! Ezek a vasárnapi ellenfelünk legfontosabb jellemzői, és természetesen az, hogy mindenáron szeretnének bennmaradni ebben az osztályban! Mi viszont egyértelműen a három pont megszerzéséért utazunk a hétvégén Jékére!

Tiszakanyár (3.)–Dombrád (16.)

Oláh Levente, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Senkinek sem kell bemutatni ezt a mérkőzést, igazi szomszédvári rangadó vár ránk. Az ilyen meccseken, mint ez is, nem számít a tabellán elfoglalt helyezés, de hazai pályán számunkra csak a három pont megszerzése az elfogadható.

Tóth János, a Dombrád edzője: – Az elmúlt héten három ember kidőlt, így már mínusz ötnél tartunk, a hétvégén pedig bebizonyosodott, hogy a hiányzókat nem tudtuk pótolni. A vasárnapi meccs újabb lehetőség a srácok számára, hogy megmutassák: lehet rájuk számítani!

Záhony (4.)–Ladányi TC (9.)

Sárkány Gábor, a Záhony játékos-edzője: – Ott tartunk sajnos, hogy kérdéses, ki tudunk-e állni a következő meccsre. Ha igen, meglátjuk, milyen összeállításban tehetjük és, hogy mire lesz elég.

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Hirtelen nem is tudom mit mondjak… Remélem, a hétvégi hozzáállást tapasztalom, mert akkor egy jó eredmény is „összejöhet”.

Vaja (2.)–Gergelyiugornya (1.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Remek csapat érkezik hozzánk, kiváló játékosokkal és imponáló mutatókkal. Ha ez a mérkőzés az utolsó fordulókban lenne, akkor tiszteltünk jeléül sorfalat állnánk a gergelyiugornyai játékosoknak, most viszont sportemberként az a kötelességünk, hogy méltó ellenfelek legyünk.

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Úgy gondolom, Vajára nem Barbie-babazsúrra leszünk hivatalosak. Rangadó lesz a javából, amit a két csapat helyezése is igazol. Csak úgy érhetünk el jó eredményt, ha fegyelmezetten, lelkesen, egész mérkőzésen végig koncentrálva játszunk, ha nem…, akkor nem csak a pályával, hanem a vajai csatárokkal is meg fog gyűlni a bajunk.

Újdombrád (7.)–Nyírkarász (11.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – A hétvégén szeretnénk újra megörvendeztetni a kerítésen kívül rekedt szurkolóinkat.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Nem is tudom, mit mondjak, hogy ne siránkozásnak tűnjön. Ezer sebből vérzünk, karcsú a létszám, sok a sérült, ami a legutóbbi meccsen is sújtott minket. Egy biztos: vasárnap átbeszéltük a dolgokat, mindegy, hogy alakul, senki nem hagyja el a süllyedő hajót, utána meglátjuk, mit hoz a nyár. Most arra kell összpontosítani, hogy maradjunk vonal felett, ami nem lesz egyszerű, de meg fogjuk csinálni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .