Kattints a képre!!

A Geszterédet sem kímélte a koronavírus: a megyei másodosztályú futballcsapat három pozitív teszteredmény miatt három bajnokit kényszerült elhalasztani.

Karaffa Istvánnak (középen) hiányzik a foci, a játékostársak, és óvatos optimizmussal tekint a folytatásra Fotó: magánarchívum

Karaffa István, a Geszteréd harminckilenc éves védője a jobb félni, mint megijedni alapon egyetértett azzal, hogy az együttes a leállás mellett döntött. Vasárnap viszont ő is újra „felveszi a fonalat”, a Géczi-legénység – csaknem egy hónap elteltével – pályára lép a Nyírbéltek elleni hazai meccsen.

– Volt egy komolyabb sérülésem, konkrétan sípcsonttörést szenvedtem, de már olyan régen, hogy nem is emlékszem: akkor több hónapot hagytam ki, egyébként csak az időjárás miatt történt hasonló kényszerszünet – utalt Karaffa István, aki korábban több megyei egylet frontembereként szerepelt, arra, hogy a tavaszi klíma olykor gonosz tréfát űz a futballistákkal. – Az utolsó, március 14-én játszott bajnoki óta a csapat nem tartott közös edzést, ami ebben a helyzetben azt gondolom, helyes megoldás. Hiányzik a mozgás, ezért a múlt héten néhányan, akik Nyíregyházán lakunk, elmentünk közösen futni, bízom benne, ahogy visszarázódunk a régi kerékvágásba, újult erővel folytatjuk mindannyian. Persze, hiányzik már a foci is, a játékostársak, de óvatos is vagyok egyben, remélem, nem lesz semmi baj, ha már eddig elkerült a betegség. Sajnos, egy-két kiló felszaladt, de nem aggódom, rendszeres edzéssel hamar ledobom majd.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .