Kattints a képre!!

Amikor március hetedikén a Nagydobos 1-0-ra elbukta a Vámosoroszi elleni rangadót, alighanem mindenki rossz viccnek vette volna, ha valaki azt találja mondani: legközelebb csaknem egy teljes hónap múlva lép ismét pályára a megye kettes brigád.

Fodor Csaba (9) a szezon legjobb játékával rukkolt elő a vasárnapi bajnokin Fotó: Császár Csaba

Az égiek, leginkább pedig a világjárvány mintha összeesküdött volna a Kelet-Magyarország csoport érdekelt dobosiakkal szemben, akik vasárnap mutathatták meg újra magukat, midőn 5-0-ra kalapálták el a Nábrádot. Ez volt a tabellán ötödik legénység második tavaszi összecsapása, miközben akad olyan rivális, amely már három mérkőzéssel előrébb jár… Így, persze a táblázat messze nem fest valós képet, mindenesetre Kiss Ernő „fiai” tűzközelben, a dobogótól karnyújtásnyira tanyázik.

– Ebben a szezonban ezt nevezhetem a legjobb meccsemnek, a gólok, a játék és a helyzetkihasználás szempontjából is – vélekedett Fodor Csaba, a Nagydobos huszonhárom éves futballistája, aki három gólt rámolt be a Nábrádnak. És érdemes róla megjegyezni, hogy utánpótlás korú játékosként akadt olyan szezonja, amikor kétszeres gólkirályként zárt, összesen 131 találattal! – Volt már olyan érzésem korábban, ha reggelig játszunk, akkor se találok be, pedig a lehetőségek megvoltak. Én is olyan vagyok, mint a csatárok többsége, ha bemegy az első lövés, akkor felszabadultabban tudok játszani, ami nyilván a csapatra is igaz. Most kijött a lépés. Mondjuk, nehéz úgy felvenni a ritmust, hogy két meccs között ilyen hosszú idő telik el, sajnos, ez egy ilyen bajnokság, lassan már annak is örülni kell, ha bajnokit játszhatunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .