Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport huszonegyedik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

Az őszi Nyírbátor-Csengersima rangadó döntetlennel (2-2) zárult: akkor a listavezető hazai csapat a kilencvenedik percben szerzett góllal mentett pontot

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 21. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Csengersima (2.)–Nyírbátor (1.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A hétvégén kapott lapok miatt több helyen változtatni kényszerülünk, ennek ellenére csak a három pont megszerzésével lennék elégedett.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok és nem feledjük, hogy ősszel mennyire megszenvedtünk a döntetlenért, de a masszív Csengersima otthonából is szeretnénk három ponttal hazatérni.

Tisztaberek (10.)–Nyírcsaholy (11.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Sajnos, a tavaszi szereplés eddig gyengén sikerült, amit számos tényező befolyásol. A hétvégi meccsen, a formába lendült Csaholy ellen bizonyítani kellene, hogy mi sem vagyunk rossz csapat.

Czine Máté, a Nyírcsaholy edzője: – Kemény mérkőzésen vagyunk túl, amelyen bebizonyítottuk, hogy harccal bármire képesek lehetünk! Egy újabb nagyon nehéz meccs következik! Nagyon örülnék, ha ez a Szomszédokat idéző sorozatot Barátok közt hosszúságúra tudnánk növelni. Mindent meg fogunk tenni az újabb sikerért.

Sonkád (14.)–Nyírvasvári (4.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – A táblázaton jelentős különbég van a két csapat között, ezzel együtt hazai pályán mindent megpróbálunk a pontszerzés érdekében, ami egyértelműen bravúrnak számítana.

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edző: – Mindig a kötelezőnek gondolt győzelmek a legnehezebbek.

Vasárnap

Ópályi (8.)–Vámosoroszi (3.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés következik.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Az Ópályi hazai pályán mindig mindenkire veszélyes, ezt már nem egyszer bizonyították, én viszont merem remélni, hogy ha mennyiségben és minőségben utazunk el a találkozóra, pontokkal jövünk haza

Nábrád (13.)–Milota (12.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Az utolsó esélyek egyike ez a meccs, amelyet mindenképpen ki kell használnunk. Nagyban befolyásolja a mérkőzés végkimenetelét, hogy milyen összeállításban tudunk kiállni, remélem, mindenki bevethető lesz!

Elek László, a Milota edzője: – Nagyon úgy néz ki, hogy ez a két csapat, illetve a Sonkád hármas közül lesz az egyik kieső. Amelyik csapat ezt a meccset megnyeri, az nagy lépést tehet a bennmaradás felé. Ha ez nekünk sikerül, akkor valószínű elkerülhetjük a kiesést, ezért nagyon fontos ez a mérkőzés a számunkra.

Kocsord (9.)–Nagydobos (5.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord játékos-edzője: – Tény és való, nagyon jó csapat érkezik hozzánk, ettől függetlenül szeretnénk feladni a leckét a Dobosnak.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – A jó kerettel rendelkező kocsordiak rapszodikus tavaszi szereplése nem téveszt meg minket, az őszihez hasonló kiélezett mérkőzésre számítunk.

Szabadnapos: Encsencs, Szatmárcseke

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .