Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport huszadik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A fehér mezes nyírbélteki csapat számára kulcsfontosságú meccs következik Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 20. forduló (kezdés: 16 óra)

Vasárnap

Kótaj (1.)–Tiszalök (10.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán egyértelműen győzelmet várok. Játékosaim motiváltak, sikerre éhesek.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Sok hiányzónk lesz, a tisztes helytállás a cél.

Kállósemjén (2.)–Biri (7.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Hazai pályán egyértelműen nyerni kell, haladni a kitűzött cél megvalósítása felé.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Nekünk lesznek hiányzóink, de ahogy tudom a hazaiaknak is. Ha sikerülne nyerni, nem azért nem mennénk locsolkodni, mert nem lehet, hanem azért, mert nem érnénk haza addigra!

Nyírbéltek (12.)–Nyíribrony (15.)

Ricsei Ferenc, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Hogy a további mérkőzéseken reális esélyünk maradjon a bennmaradásért vívott küzdelemben, ahhoz úgy gondolom, nem kell ecsetelnem milyen eredményt kell elérni!

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Igazából ez egy „hatpontos” meccs lesz, amelyen ha az elmúlt két fordulóban tapasztalt hozzáállást tanúsítjuk, akkor sikeresek lehetünk.

Kálmánháza (8.)–Rakamaz (6.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A Rakamaz egy rendkívül tapasztalt egyesület, ahol a rutin mellett a fiatalos lendület is megtalálható. Igaz a tavasszal meg veretlenek vagyunk es hazai pályán fogadhatjuk ellenfelünket, de szeretnénk két lábbal a földön járni, helyén kezelni az eddig elért eredményeket. Egy biztos, ezúttal játékban a múlt héthez képest sokkal többet kell nyújtanunk, ha itthon is eredményesek szeretnénk lenni! Márpedig miért ne szeretnénk azok lenni, hisz ahogy a mondás is tartja, evés közben jön meg az étvágy, és mi egyre jobban szeretünk enni! A mérkőzés esélyese a Rakamaz, de ha ugyanolyan keményen es kitartóan dolgozunk, mint eddig, akkor szép eredményt érhetünk el!

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Remélem, leszünk tizenegyen, a többit meg majd meglátjuk. Mindenesetre bízom abban, hogy a helyzetkihasználáson tudunk javítani a kedvező eredmény elérése érdekében,

A Levelek–Nagykálló, a Tiszavasvári–Geszteréd és a Nyíregyháza Spartacus II.–Apagy mérkőzést elhalasztották. Szabadnapos: Nyírlugos.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .