Kattints a képre!!

….és akkor jött, no nem a Tenkes kapitánya – sokkal inkább Kóka Róbert, aki az Ibrány elleni megye egyes bajnoki 90. percében kapásból bezúzta a Nagyecsed győztes gólját (2-1).

Kóka Róbert (sárga mezben) továbbra is frontembernek számít az ecsedi csapatban, olyannyira, hogy az utolsó pillanatokban szerzett győztes gólt legutóbb Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Így vált teljessé a fordulat, mert bár a 88. percben még a vendég Tisza-partiak vezettek, a hajrában, éppenséggel a „dudaszó” pillanatában mégis csak a tabellán immár masszívan második ecsediek csikarták ki a győzelmet. Ami zsinórban az ötödik megnyert mérkőzése a Homann-legénységnek!

– Ilyen fontos gólra hirtelen nem is emlékszem, pedig hál’ istennek több, mint ötszáz meccs van a lábamban: tizenhat éves koromtól felnőtt bajnokságban játszom – árulta el Kóka Róbert. – Legyek őszinte? Igazából kezdett elveszni a hitünk, holott jobban játszottunk, helyzetünk is akadt szép számmal és azért ritkán esik meg hasonló, hogy ennyire a végén sikerül fordítani. De most tényleg együtt van a brigád, az edző, Homann Ricsi nagyon jó öltözői hangulatot teremt, próbáljuk a maximumot kihozni a szezonból. Szerencsére fut a szekerünk, így, persze nekem is könnyebb, mert a család után számomra rögtön a foci következik: sokan mondták, hogy idővel kopni fog ez az érzés, de jelentem, nálam nem szűnik!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .