Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenkilencedik fordulójával folytatódik a bajnokság a hétvégén – zárt kapu mellett.

A csaholyiak rangadót játszanak a Kocsroddal Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 19. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Csengersima (2.)–Nyírvasvári (4.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nagyon vártuk már ezt a mérkőzést, annál is inkább, mivel a tavalyi eredmény komoly szálkát hagyott a szememben. Megfelelően felkészülünk ahhoz, hogy a kapufa éle ezúttal a mi oldalunkra álljon…

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Nehéz sorozat vár ránk a következő mérkőzéseken. Első körben a kemény, masszív erőt képviselő Csengersimához utazunk, majd április elsején a Vámosoroszit fogadjuk hazai pályán. Nehéz feladat a hat pont megszerzése, de nem lehetetlen.

Tisztaberek (9.)–Sonkád (13.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Első, rendes hazai meccsünkön mindenképpen győzelemmel szeretnénk debütálni: nem lebecsülve ellenfelünket, amely tavasszal azért már többször megmutatta, hogy veszélyes tud lenni.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Szerénynek kell lenni, ugyanakkor szeretnénk ezúttal is tisztességesen helyt állni. A bennmaradás érdekében küszködünk, megtesszük, most is, amit lehet.

Vasárnap

Ópályi (10.)–Milota (11.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Egyelőre még nem dőlt, hogy lesz-e mérkőzés, mert jelenleg is van beteg a csapatnál, amennyiben pályára lépünk, remélem, pontot, pontokat tudunk szerezni, hiszen a vendégek hiányos létszámban érkeznek, a B-közép otthon marad…

Elek László, a Milota edzője: – Remélem sikerül megfelelő minőségben elutaznunk és akkor lehet esélyünk pontot szerezni.

Encsencs (5.)–Nagydobos (6.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Végre megint játszunk, ráadásul jó csapat érkezik hozzánk. Jó formát mutattunk, remélem nem estünk ki a ritmusból, itthon akarjuk tartani a három pontot.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Sajnos, zaklatott ez a szezon számunkra is, mindenesetre már nagyon szeretnének játszani a fiúk. Nehéz mérkőzésre számítunk, de jó eredmény akarunk elérni.

Nábrád (14.)–Nyírbátor (1.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – A bajnokesélyes ellen csak a tisztes helytállás lehet a cél.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Szeretnénk feledtetni a két hete elszenvedett vereséget. Mivel el tudtuk kezdeni az edzéseket, remélem, vasárnapra mindenki hadra fogható lesz.

Kocsord (8.)–Nyírcsaholy (12.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Nagyon jó mérkőzést várok, úgy gondolom, játékosaink mindent megtesznek, hogy megszerezzük a három pontot. Ha a vasárnap látott teljesítményt át tudjuk menteni, ebben az esetben optimisták lehetünk.

Czine Máté, a Nyírcsaholy edzője: – Jön az a mérkőzés, amelyről a csapatnál mindenki beszél, amióta itt vagyok! Egy igazi, vérbeli rangadó! Hétvégén a csapat hat hónap után tudott nyerni, nagyon remélem, hogy ez hatalmas mentális pluszt adott nekünk! Ugyanakkor nincs időnk arra, hogy örüljünk! Harcolni és küzdeni kell tovább: az edzésen és meccsen is a maximumot kell nyújtani! Ui: Kasu Laci barátom, anno, mikor még vezetőségi tag volt azt mondta: elvisz majd Kocsordra edzőnek! Laci, vasárnap Nyíregyházán felvehetsz és most el is vihetsz…

Szabadnapos: Szatmárcseke, Vámosoroszi

A 20. fordulóból előrehozott mérkőzés

Vámosoroszi (3.)–Szatmárcseke (7.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Rendkívül fontos és nehéz mérkőzés elé nézünk ismét, amelyt ellenfelünk jatékstílusa, a pályánk talaja és a sérülések fokozottan nehezíteni fognak. Mindezekkel együtt kell megbirkóznunk az előttünk álló feladattal, amit hiszem, hogy sikerrel tudunk majd venni.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Ha ismételten a hétvégi formánkat hozzuk, akkor a jó erőkből álló Oroszi ellen annyi esélyünk lesz, mint a hintalónak az epsomi derbin. De ha úgy állunk hozzá, mint a korábbi meccsekhez, akár meglepetést is szerezhetünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .