Kattints a képre!!

A nyírmeggyesiek titkos aduászt húztak elő a „pakliból” a legutóbbi két bajnoki fellépésre: Kovács László bevetése pedig abszolút nyerőhúzásnak bizonyult.

Kovács László (középen) két csapattársával, Török Gergővel és Szép Ádámmal ünnepelt Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályú egylet huszonnyolc esztendős csatára két teljes szezont hagyott ki, persze, közben sem lógatta a lábát: a ifik mellett másik két korosztályos együttest „visz”, most pedig a pályán mutatta meg, ha baj van, rá lehet számítani. Előbb a Gyulaháza, szombaton a Mándok ellen szállt be, mindkét alkalommal gólt hintve. Hab a tortán, hogy a kilencedik helyen masírozó Körmös-brigád mindannyiszor nyert, elhúzva a csíkot a veszélyzónából.

– Két éve ezelőtt abbahagytam a játékot, azóta csak edzősködéssel foglalkoztam, komolyan gondolom, egyben szeretem ezt a szakmát – szögezte le elöljáróban Kovács László, aki gyerekkora óta tagja az egyesület kötelékének. – Öt esztendeje dolgozom a meggyesi utánpótlással, nem terveztem a visszatérést, de sok a sérült, eltiltott a nagycsapat keretében, szóltak, hogy szükség lenne rám, úgy voltam vele, kötelességemre segíteni ebben a helyzetben. Legszebb álmaim váltak valóra azzal, hogy mindkét meccsen gólt szereztem, ráadásul a csapat sikeresen szerepelt ezeken, szóval jól sült el az egész. Egyelőre ennyi a történet, mert két mérkőzést ígértem a vezetőknek, meglátjuk mi lesz…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .